2777
2789
عنوان

تابحال کسی بچشو کشته و بعدش پشیمون نشده باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 66 پست
باباش گفته تعهد بده ک بچه نیاد سراغم اصلا   اسممو نیاره  اصلا  قراره تعهد بدم &n ...

پس سقط کن اینجوری بهتره همینجوری بعد طلاق یه مدت شرایط زندگیت تغییر میکنه دیگه با وجود بچه ای که پدرش هم نمیخوادش بدتر فقط اون بچه عقده ای میکنی 

باباش گفته تعهد بده ک بچه نیاد سراغم اصلا   اسممو نیاره  اصلا  قراره تعهد بدم &n ...

اینکارو بکن. بچتو نگه دار. اون پاره ی تنت هست. همه سختیاشو به جون بخر. شاید اوج خوشبختی تو همین بچه باشه 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه رو نمیخاد .در چ مرحله از طلاقی شاید راه برگشت باشه 

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
شایدحکمت خداس بچه اومده ک جدانشی

خودش گفته نمیخاد و  خیانت کرده  بهم و گفت جداشو ولی بچه   رو بنداز  من گفتن  همه چیس پای من میحامش  اون قراره امضا بده ک  بتوتم شناسنامه بگیرم   منم تعهد بدم ک بچه نمیره بگه  بابامی 

برای اولین بار که میگم تو زندگی گذشتم تو ۸هفته سقط کردم چون از یه آدم لجن خانم باز باردار شدم و چون قصدم جدایی بود سقطش کردم 

ولی از لحاظ روحی داغون شدم

الان مادر دوتا دسته گلم ولی همیشه صدای ضربان قلبش تو گوشمه    و بعدها از صدای ضربانش فهمیدم پسر بود

نمیدونم اگر نگهش می‌داشتم شاید اون آدم تغییر میکرد و زندگی روی دیگش نشونم میداد 

ولی من عجولانه و احساسی تصمیم گرفتم 

تاوانشم این شد که تو زندگی دومم همسرم چند بار خیانت کرد و من مجبور به سکوت شدم بخاطر وجود بچهام 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
اینکارو بکن. بچتو نگه دار. اون پاره ی تنت هست. همه سختیاشو به جون بخر. شاید اوج خوشبختی تو همین بچه ...

میگم نیاد بگه چرا منو اوردی  😔   تابحال بهش فکر نکردم  ها ولی  میگم ماییک این همه ادم میخاستنمون چی سدیم ک این ک نمیخانش چی بسه 

ببین عزیزم شرایط هرکسی متفاوته

منم تجربه خودم رو میگم و تاکید میکنم فقط و فقط تجربه منه. تعمیم نمیدم به بقیه

من اوایل ازدواجم خیلی اتفاقی باردار شدم با اینکه همیشه محافظت میکنم سفت و سخت چون «بچه دوست ندارم».

تو ۴ هفته به صورت خودخواسته سقط کردم چون:

- شرایط بچه دار شدن نداشتیم

- من آخر درسم بود و به شدت کار داشتم

- همسرم قرار بود ۵ ماه خارج از ایران باشه و دست تنها بودم 

- مورد سوم و از همه مهمتر: نه خودم نه همسرم بچه نمیحواستیم. هنوزم نمیخوایم

این سقط ناراحت کننده بود اما بهترین تصمیم زندگیم بود. نه زندگیم به هم نریخت 

نه. روابطم با همسرم سرد نشد

نه بلایی سرم نیومد

هیچی نشد. فقط یه طفل معصوم قرار بود بیاد تو خانواده ای که نمیخواستش و باهاش شرایطش به شدت بهم میریخت. نیومد. منم پشیمون نیستم 

من یک دوست داشتم بخاطر طلاق بچه ۶ ماهشه رو سقط کرد بعد چندسال اذواج کرد و صاحب ۳ فرزند شود هیچ وقت پ ...

وای جدی ۶ ماه دیگه بزرگه قشنگ چجوری تونست من چند وقت پیش با شوهرم دعوام شد در حد طلاق سه ماه حامله بودم میگفتم بچه مال خودم اونم قبول کرد ولی سقط اصلااا آخه صدای قلب شو شنیده بودم ۶ ماه دیگه جنایته

خودش گفته نمیخاد و  خیانت کرده  بهم و گفت جداشو ولی بچه   رو بنداز  من گفتن &nbs ...

گوه خورده که قراره امضا بده که شناسنامه بگیری 

بهش بگو مگه بچه رو از خونه بابام آوردم،که برای شناسنامه باید امضا کنی؟ 

قانون مجبورش می‌کنه که نفقه بده  و شناسنامه بگیره

از حق خودت و بچه کوتاه نیا