2777
2789
امام صادق(ع) فرمود: «هیچ کس نسبت به ما أهل بیت کینه ‏توزى و دشمنى نمی کند مگر کسى که ولادتش ناپاک و ...

دقیقا منم شنیدم نه اخلاقش نه جسم اون بچه سالم نیست تازه میگن هرکی کفاره نده از رابطه های بعدشم باردار بشه چون کفاره گردنشه همین حکم رو داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دقیقا ولد الزنا حساب میشه برین احکام بارداری تو این دوره رو بخونین اگه اعتقاد دارین اگرم ندارین ...

خداروشكر اعتقادي ب اين چيا ندارم اصلا 

فقط خود خدا و انسانيت همين ... 

ادم ازاده  باشه بهتر از اينه تا تبعيت كنه از چيزاي ساختگي 

منم بلدم بنويسم ده سال ديگ تبديل كنم ب احكام وو سخن إمامان و....

….

دقیقا منم شنیدم نه اخلاقش نه جسم اون بچه سالم نیست تازه میگن هرکی کفاره نده از رابطه های بعدشم باردا ...

ببین تو اقوام داریم

مادرش خون جیگر هستش

مادرش بنده خدا کم سن ازدواج کرده و بلد نبود این چیزا رو. اونقدر پسرش ناخلف و خشن هست که نگم برات

خداروشكر اعتقادي ب اين چيا ندارم اصلا  فقط خود خدا و انسانيت همين ...  ادم ازاده &n ...

خانم محترم اگه خدا رو قبول دارین پس یه نگاهی به قران بندازین اون که دیگه حرف خداست و حرف ما نیست ببینن اونجا چی نوشتن درمورد رابطه در ایام پریودی و باردار شدن

مامان فسقلی جون 
بله دقیقا ولد الزنا حساب میشه برین احکام بارداری تو این دوره رو بخونین اگه اعتقاد دارین اگرم ندارین ...

خب من که روز ششم پاک شدم هیچ خونی هم نمیومد غسل هم کردم ... میخواستم ببینم احتمال تخمک گذاری هست یا نه

باید کفاره بدید اینهمه بچه های حلال خون به دل پدر مادر میکنن بعد توقع دارید تخم حیض......حداقل اول غ ...

خب قبلش رفتم حمام غسل کردم ... من فقط میخواستم ببینم احتمال بارداری هست یا نه وگرنه هیچ خونی نمیومد غسل رو هم انجام دادم

خب قبلش رفتم حمام غسل کردم ... من فقط میخواستم ببینم احتمال بارداری هست یا نه وگرنه هیچ خونی نمیومد ...

اگه غسل کردی یعنی پریود نبودی وسط پریودی که نمیشه غسل کرد خودت سوالتو درست نپرسیدی باید میپرسیدی روز ۶سیکل احتمال بارداری هست   اونوقت می‌گفتیم احتمالش حدود ۲۰ درصده معمولا از روز ۱۰ تا ۱۸ بالاترین احتمال باروری رو داره ربطی هم به سیکل نا منظم نداره ۴روز اول احتمال صفره ۵روز بعدش و چند روز قبل از پریودی حدود ۲۰ درصده 

اگه غسل کردی یعنی پریود نبودی وسط پریودی که نمیشه غسل کرد خودت سوالتو درست نپرسیدی باید میپرسیدی روز ...

درسته عزیزم من سوالم رو بد پرسیدم ولی منظورم همین بوده ممنون از راهنماییت🌹