2777
2789
عنوان

یه اشتباه خیلی بدی کردم

83 بازدید | 7 پست

من پانسیون زندگی می کنم هر اتاق ۶ نفریم خداروشکر اهل دوستی بانامحرمم نیستم ۳۶ سالمه مجردم پول خونه ندارم اجاره کنم پریشب بابچه های خوابگاه بایکیشون دعوام شد شبا خیلی دیر از سرکار میاد بعدشم با دوست پسرشه  وقتی دیر وقت میاد تازه شروع میکنه کاراشو انجام بده خیلی سر وصدا میکنه من با نور لامپی که روسرم روشن بود مشکل ندارم پتو رو کشیدم روسرم فقط بهش گفتم آرومتر کاراشو انجام بده یک جمله با صدای آرام وعزیزم گلم گفتم ۱۰۰ تا جمله بارم کر دخیلی دیگه عصبانی شدم جیغ زدم از دستش ازخودم بدم میاد بخدا نزدیک یک مااه خوابگاه نبودم وقتی اومدم همه جا بشدت کثیف بود ۱۰تا قابلمه کپک زده حتی توظرفای منم غذا درست کردند نشسته بودن نشستم کل سوییتو تمییز کردم باوصفی که نوبت من نبود گفت وظیفته خیلی پروهست ازاینکه جیغ زدم  ازخودم بدم میاد ول کن نبود الان همه فکر میکنن من خیلی بداخلاقم چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ۲ساله اون تازه اومده بایه مردی دوست شده که یه بچه داره میخوادباهاش ازدواج کنه

با بقیه کار نداشته باش سرت به کار خودت باشه. اون خودش میدونه داره چیکار میکنه شما که نمیتونی جلوشو بگیری . 

بذار زودتر شوهر کنه بره😅

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
با بقیه کار نداشته باش سرت به کار خودت باشه. اون خودش میدونه داره چیکار میکنه شما که نمیتونی جلوشو ب ...

کاری ندارم ۱۰تا دوست پسر داره معلومه اعصابش خورد میشه بداخلاقیاشو سرمادرمیاره