2777
2789
عنوان

مشکلم با شوهرم در دوران بارداری

471 بازدید | 17 پست

من هفته 12 بارداری هستم اول بگم که شوهرم از طرفی خیلی هوامو داره خیلی  محبت میکنه ماساژ میده تمیز کاری خونه  شستن ظرفها کلا با اونه گاهی وقتها حوصله داشته باشه حتی غذا هم درست میکنه تنها مشکلی که باهاش دارم تحمل حال بد منو نداره.مثلا من بی حال و کسل میشم میرم دراز میکشم قیافشو تو هم میکنه که بی حال نباش انرژی داشته باش .منم نمیتونم تو اون حال یه نقاب خوشحالی رو صورتم بزنم...

قدرشو بدون منم هفته 11 بارداری هستم

شوهرم دست به سیاه و سفید نمیزنه

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا عالی هست ، حالا براش توضیح بده مردا سردرنمیارن یعنی نمیفهمن این دوران و بگو حالت خوب نیست یک جنین تو وجود من داره رشد میکنه باید درک کنی این حال من و

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

خب راست میگه عزیزم شما الان تو زمان بهترین اتفاق زندگیت هستی بابد کلی خاطره خوش بزارید برا هم که بعدها یادش کنید لذت ببرید 

بنده خدا که همه کاری میکنه یکم اکتیو تر باش بحث ویار و این چیزها قابل درکه برای روحیه خودت و بچه هم خوبه اکتیو باشی به خودت برسی 

بگو بخند لذتشو ببر 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دوست خوبم اول باید بهت تبریک گفت بخاطر داشتن همسر دلسوزت،و خدارو شاکر باش به خاطر وجودش چون انقد دوستت داره که حاضر نیس بی حال بودنتو ببینه،خیلیا در حسرت این توجه هستن،دوم اینکه شوهر منم اینجوریه،حتی یه بار زد زیر گریه که چرا تو حال نداری؟ 

چون معتقده وقتی من بی حوصله میشم خونه ساکت میشه و اون نمیتونه تحمل کنه این وضعیتو،بعضی آقایون این جورین و باید پذیرفت،حق با شماست،آدم یه وقتایی حتی حوصله ی خودشم نداره یا اینکه کسل و مریض میشه و دوس داره استراحت کنه،من خودم چون اخلاق شوهرمو میدونم سعی خودمو میکنم اینجور مواقع یه لبخند کوچیک بهش بزنم و یا اگه نمیتونم بهش توضیح میدم که نیاز به استراحت دارم و ازش میخوام که درکم کنه،تجربه ی من این بوده و جواب داده

نی نی سایت جایی نیست که بخوایم خودمونو به کسی ثابت کنیم،اینجا تنها جاییه که میتونی دغدغه هاتو به صورت ناشناس مطرح کنی و براشون راهکار پیدا کنی،کسایی که با نظرشون دل بکشنن یه روز یه جایی دل خودشون‌شکسته میشه و کسایی که همدلی میکنن و راهکار میدن اجرشون با خدا،پس مواظب قضاوت ها و حرف زدنامون باشیم
دوست خوبم اول باید بهت تبریک گفت بخاطر داشتن همسر دلسوزت،و خدارو شاکر باش به خاطر وجودش چون انقد دوس ...

چه خوب درکم کردی .آره کلا روحیش حساسه من حس میکنم شاید حتی افسرده هم باشه . منم دلم براش میسوزه ولی خوب منم چاره ای ندارم سعی میکنم یجوری مدیریت کنم ای دورانو.مرسی به خاطر نظرت.باعث دلگرمی بود