2777
2789

در خانواده ی شوهر من خواهر شوهرم عقب ماندگی ذهنی و جسمی داشته که اکنون فوت کرده دختر برادر شوهرم نیز به همین بیماری مبتلا است ایا ممکن است این بیماری ارثی باشد و اگر من بچه دار شوم فرزندان من به این بیماری دچار خواهند شد لطفا پاسخ دهید

پاسخ: بله با احتمال زیاد ارثی است. باید آزمایش ژنتیک اگزوم بدهند

سلام.خواهر من بعد از آزمایش ژنتیک مشخص شد اختلال کرومونی 47xxx دارند.ممکن هست من هم دارنده این اختلال باشم با وجود اینکه هیچ گونه عوارضی ندارم .و سالم هستم .ممکن هست ناقل باشم و در صورت بارداری ایا امکان انتقال به فرزندم هست؟چه آزمایشی باید انجام بدهم؟با تشکر

پاسخ: این اختلال با یک ازمایش ساده کاریوتیپ قابل شناسایی است. شما باید کاریوتیپ بدید تا مشخص بشه

من ۳۸ ساله ام و ساکن بوشهر دارای یک فرزند ۵ ساله. سه بار سقط مکرر داشتم با آغاز لکه بینی و به دنبال آن رشد نکردن جنین و تشکیل نشدن قلب و مجبور شدم که سقط کنم و این اخری هم سقط خود به خودی در هفته ششم البته با اغاز لکه بینی، تمام ازمایشات عفونی، هورمونی و خونی را انجام داده ایم هیچ مشکلی نداشتیم فقط جواب کاریوتایپ خودم:+۴۶xx1ghnormal varition increase in length of the heterochromatin on the long arm of chro 1آیا بلند بودند یکی از کروموزوم شماره یک می شود دلیل سقط های مکرر من باشد و چه درمانی برای آن وجود دارد؟ این یک نقص محسوب می شود و چه اثراتی بر روی جنین دارد؟با تشکر

پاسخ: این حالت نرمال است و باعث سقط نمیشود

ادامه در پست های بعدی.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموم و همسرش دختر عمو پسر عمو هستن ...  زن عموم عمه مامانم میشه ب نظرتون اگ با پسر عموم آزمایش ...

پاسخ:

آزمایش کم خونی پیش از ازدواج ربطی به ازدواج فامیلی و غریبه نداره و فقط از نظر یک بیماری ژنتیکی ( کم خونی مینور ) از 24هزار بیماری ژنتیکی مورد بررسی قرار میگیره و اگه هر2 کم خونی مینور داشته باشن ارجاع داده میشن به مشاوره ژنتیک جهت تست ژنتیک کم خونی.. ( توضیحات کامل در پیج گفته شده)

مشکل مادر زادی دریچه قلب ممکن بخاطر ازدواج فامیلی باشه؟

پاسخ:
اختلالات مادرزادی قلب جز اختلالات مولتی فکتور هست و ممکنه برای هر جنینی اتفاق بی افته و برای اینکه بفهمیم بخاطر ازدواج فامیلی بوده یا نه بیش از 8ماه ممکنه زمان ببره تست ژنتکیش که هزینه اون هم تقریبا 16میلیون تومان خواهد بود

سلام یکی از اقوام دخترشون ناشنواس .ممکنه بچه بعدی هم ناشنوا بشه . چون گفتن به دلیل فامیل بودن به ات ...

پاسخ:
ابتدا باید تست ژنتیک مخصوص ناشنوایی انجام بشه تا بعد از مشخص شدن ژن عامل ناشنوایی بتونیم بگیم چند درصد توی بارداری بعد ممکنه اتفاق بی افته

99درصد ناشنوایی ها بخاطر ازدواج فامیلی هست. مجوز سقط هم در دوران بارداری نمی دن((توضیحات کامل در پیج گفته شده))

سلام یکی از اقوام دخترشون ناشنواس .ممکنه بچه بعدی هم ناشنوا بشه . چون گفتن به دلیل فامیل بودن به ات ...

سه سوال برام پیش اومد ساعتای ۴ اینا سایت بودی از اون موقع هنوز بیداری؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منظور بنده آزمایش ژنتیک هست...

پاسخ:
آزمایش ژنتیک انواع مختلفی دارند و باید نوع اون مشخص بشه (( توضیحات کامل در پیج گفته شده)

درکل ازدواج فامیلی خطر داره و در هیچ سطحی حتی فامیلی دور توصیه نمیشه

سلام برادر بنده سن ۲۸ سالگی متوجه شد یه رگ اضافه تو قلبش داره و سوزوندن الان نوزاد منم یه رگ اضافه داره گفتن شاید جذب بشه آیا ممکنه ارثی باشه و بمونه ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پاسخ: ابتدا باید تست ژنتیک مخصوص ناشنوایی انجام بشه تا بعد از مشخص شدن ژن عامل ناشنوایی بتونیم بگیم ...

اگه پیج در این مورد دارید امکانش هست ادرسشا بدید 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
سلام برادر بنده سن ۲۸ سالگی متوجه شد یه رگ اضافه تو قلبش داره و سوزوندن الان نوزاد منم یه رگ اضافه د ...

انگار ارثیه لابد

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
2810