2777
2789
عنوان

بنظر شما مهم ترین دلیل خواستگار نیامدن چه می‌تواند باشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 70 پست
تو همین موندم ، من هم معلمم هم دانشجو ، بهم توجه میشه ولی تو همون مرحله میمونه  تیپم هم مثل مع ...

اگه باحجابی و اهل روابط دوستی نیستی تنها راه ازدواجت اینه تو فامیل و اشنا، همسایه ها یا همکارای پدر مادرت، یه چند نفرو پیدا کنین که اهل معرفی کردن باشن

شمارو وصل کنن به خواستگارای مختلف

شاید بگین اینجوری با ادمای رندوم مواجه میشین ولی شما میتونین معیارای اولیه تون رو به رابط بگین تا اگه طرف اونارو نداره اصلا به هم معرفی تون نکنه

بعدهم ممکنه ۱۰ تا ادم برن بیان تا بالاخره یکی به دل بشینه و معیارای ادمو داشته باشه.

تا خواستگار نداشته باشی که اصلا نمیتونی بررسی کنی که میخوای یا نه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اگه بگو بخند میکردی هم برای ازدواج کسی سمتت نمیومد برای دوستی میومد، دیگه اینو به وضوح دیدیم در دورا ...

بگو بخند معمولی عزیزم اونم با جنس خدت ن اینکه هول طور رفتار کنی 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بخند معمولی عزیزم اونم با جنس خدت ن اینکه هول طور رفتار کنی 

خب چرا با دخترای دیگه صمیمی نمیشدی؟

در کل هرکاری هم میکردی خواستگار نمیومد الکی خودتو مقصر ندون

تو کل دوران دانشجویی م بین چند هزار تا دانشجو زیر تعداد انگشتای دست خواستگاری داشتیم

مثلا تو دانشکده خودمون فقط یه مورد بود

بقیه اگه ازدواج کردن با افراد خارج از محیط دانشگاه بود

اره واقعا چرا پسرا انقدر کثیف و سواستفاده گر شدن؟

چون تشکیل زندگی بها و مسیولیت داره چرا باید قبولش کنن وقتی نیازهاشون با رابطه دوستی هم رفع میشه؟

مضاف بر اینکه شرایط اقتصادی هم سخت شده یه پسر دانشجو کجا جرات میکنه ازدواج کنه؟

خب چرا با دخترای دیگه صمیمی نمیشدی؟ در کل هرکاری هم میکردی خواستگار نمیومد الکی خودتو مقصر ندون تو ...

من خدم توی محیط دانشگاه خیلی جدی بودم کسی برای ازدواج نمیومد و از چند نفر شنیدم ک میگن فلانی چقدر جدی هست اما جاهای دیگه ک بگو بخند داشتم رفتار شاد تر داشتم خب خاستگار پیدا میشد من خدم علتش رو رفتارام میدونم اینکه پر انرژی ،شاد و فعال باشی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

من خدم توی محیط دانشگاه خیلی جدی بودم کسی برای ازدواج نمیومد و از چند نفر شنیدم ک میگن فلانی چقدر جد ...

خب اون خواستگارا به کجا رسید جریانشون؟

خب اون خواستگارا به کجا رسید جریانشون؟

نامزد کردم با یکیشون 

چرا مسئولیت ها رو باهم کنار نمیان که متعهدانه برن زیر ی سقف

ببین عزیزم یه سری مسئولیت ها کنار اومدنی نیست

تو نمیتونی با پول اجاره خونه، اقساط یا حداقل های مواد غذایی کنار بیای، همینا تو جامعه فعلی کلییی میشه

پسر الان که مجرده داره خونه پدر مادرش مفت میخوره و می‌خوابه راحت با دوستاش تفریح میکنه دوست دخترشم کنارش داره

خب چرا باید گزینه اولو انتخاب کنه و خودشو بندازه تو سختی؟

تو بگو

شایدم خواستگارداری ولی توفامیل دشمنی می کنن نمیزارن پاپیش بزاره دوست من بااینکه باهاش خیلی خوب بودم  برای اینکه خودش متحل توهمسایگیمونه دونفرازش راجبم پرسیده بودن گفته بودن فلانی قصدازدواج نداره منم باهاش دوستم ولی خوب دقیق نمی دونم  ک خوبه یانه باگستاخیه تمام گفت گفتم فلانیونگین اون از ازدواج کنه بره من تنها میشم