2777
2789
عنوان

چکار کنم با زندگیم

557 بازدید | 13 پست

یکسال بیشتره ار شوهرم جدازندگی میکنم 

حشیش میکشید بیرونش کردم از خونه 

یه پسر سه ساله دارم 

یبار تو این مدت پیام داده ک بیا برگردیم و قول میدم و...

نمیدونم برم برای جدایی کامل یا برگردیم؟ .بلاتکلیفی داره اذیتم میکنه 

شاغلم و مستقل

اما خب اگر سرپرست بشم یک تومن به حقوقم اضافه میشه و یارانه خودمو پسرمو میتونم بگیرم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرگز ترک نمیکنه گول وعده و شعار رو نخور  با اولین بحران زندگی میپره دراغوش هپروت مواد با علم به این موضوع تصمیم بگیر برگردی یا نه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
آدم معتاد درست نمیشه هیچ وقت می ری یه بچه رو میکنی دوتا اون وقت برمیگردی سر نقطه الانت عاقل و قاطع ب ...

میفهمم حرفاتو،اما جسارت جدایی رو ندارم ،احساس میکنم فوق العاده تصمیم مهلک و بزرگیه

...
از بی پدری پسرم از تنهایی و بی کسی خودم

آدم معتاد پدر خوبی نیست ،فک نکنم از من تنهاتر باشی من دوباره ازدواج کردم الانم یه شهر دیگه دور از خانوادمم،خانوادم حمایتم نکردن هیچوقت پشتم نبود همیشه تنهابودم 

میفهمم حرفاتو،اما جسارت جدایی رو ندارم ،احساس میکنم فوق العاده تصمیم مهلک و بزرگیه

جدا نشو .مرخصی چن روزه بگیر ببین بهتر شده،رفت و آمدش مشکوک هس یا درست شده

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

عزیزم بلاخره پدر بچته یه فرصت بهش بده خدارو چی دیدی یه امید دیگه تو بهش بده نا امیدش نکن که بعد پشیمون بشی بگی کاش یه فرصت دیگه بهش داده بودم شوهر منم تریاک می‌کشید خدا رو هزاران مرتبه شکر ۳ساله که پاکه به خاطر همون بچت یه فرصت دیگه بهش بده