2777
2789
شنیدم خوزستانیا هم خوشگلن قد بلند و ....

بله.‌‌‌‌بختیاری هاشون اکثرا    بشدتتتتتت زیبان. عین حوری هستند

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشترین بااختلاف خوشگلا تو سقز بود دیدم پنج روز اونجابودیم ب جان خودم ی چیزایی دیدم داداشممیگفت من ازینجا زن میگیرم بعد میام کوردمیشن سقز

هرچه دادم به اوحلالش باد

همیشه میگفتم ترکان و کوردا خوشگلن بعدشم شهر شیراز خوشگل زیاد داره

تا اینکه رفتم اهواز و همچنین سیستان بلوچستان  برخلاف تصوری که از شهرشون داشتم اکثرا بشدت خوشگل مخصوصا دخترای اهوازی بورو چشم رنگی سفید سیستان هم رنگ چشماشون ادمو جذب میکرد

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

همه اقوام ایرانی دختراشون خوشگلن البته

مثلا جنوبیا دخترای چشم درشت دارن با مژه های پر پشت زیبا و موهای فرفری و خیلی‌هاشون هم چشما رنگ خاصین که به رنگشون میشی رنگ میگن

شمال دخترای بور و سفید داره

غرب کشور دخترای بور و خوشگل با چشمایی تیز

شرق کشور دخترای درشت هیکل توپر زیبا با پوستی شفاف و صاف سفید 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

همیشه میگفتم ترکان و کوردا خوشگلن بعدشم شهر شیراز خوشگل زیاد داره تا اینکه رفتم اهواز و همچنین س ...

بالاتر گفتم ....‌اکثر خوزستانی ها و اهوازی ها عین حوری هستند.      ژن زیباییشون زیادیه😋

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله.‌‌‌‌بختیاری هاشون اکثرا    بشدتتتتتت زیبان. عین حوری هستند

یکی از دوستام عکس فامیلشونو نشون داد که بختیاری بود واقعا لذت بردم دیدمش

شبیه مدلای خارجی بود

چشم رنگی(من خودم مشکی پسندم ولی این خیلی ناز بود)

قد بلند خوش استایل اصن خیلی خوب بود

دوستم میگفت اکثرا اینطورین تو شهرشون😍

آره دیگه نچرال هم توشون زیاد پیدا میشه البته پول همینجوری هیچ کاری هم نکنی به آدم میسازه 

فک میکنی جانم

همه چی هم پول نیست بخدا

ببین چقد داغونن با پول میخان خودشونو درس کنن بدتر گند میزنن

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
بالاتر گفتم ....‌اکثر خوزستانی ها و اهوازی ها عین حوری هستند.      ژن زیباییشون زیادی ...

اره یه همسایه داشتیم رفتن تازه اومده بودن شیراز، بعدشم دختره اهوازی بود بشدت سفید و خوشگل رنگ چشماش آبی آسمونی بود اونقدر زیبا بود محو می‌شدی فکر نمی‌کردم دخترای اهواز اینجوری باشن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
2810