2777
2789

داشتم خوب میشدم یسری اتفاقات تلخ برام افتاد  دوباره اود کرده ، داروهامم دکتر دوزشو برد بالا اما فایده نداره انگار الکی میخورم ،صبح تا شب انقد میشورم و تمیز میکنم نا ندارم دیگ ،تمیزم نکنم مغزم آروم نمبشه ،مصرف جرم گیر ،وایتکس ،پودر و کار کردن لباسشویی دیگ سر ب فلک زده ،هز کی میاد خونمون لذت میبره انقد تعریف میکنن میگن خونت مثل گل میمونه ،اما چ فایده دیگران تعریف کنن خودم اصلا زندگی نمیکنم ک فقط کار میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسواس دارو نمیخواد

تمرین میخواد

اول باید وارد اجتماع بشی

مثلا کم کم از بیرون سفارش غذا بدی

رفت و آمد کنی تا شرایط عادی دیگران رو ببینی

مهمون بیاد خونت و حتی بذاری اونها وسایل ظرف و ظروفت رو بشورن

کم کم....

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خونه ی من از کثیفی شده اشغال دونی اصلا از نظر  روحی نمی تونم  تمیز کنم. خونه کثییبییف 

دو قطبی دارم.  داغونم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم دارو ب تنهایی اثر‌نداره باید درکنارش بری  روان درمانی یاهمون روانشناس بهت راهکارمیده.هم دارو هم‌مشاوره مکمل‌همدیگن.اگه‌دیدی قرصا اثر‌نداره دکترتو عوض‌کن.

وسواس دارو نمیخوادتمرین میخواداول باید وارد اجتماع بشیمثلا کم کم از بیرون سفارش غذا بدیرفت و آمد کنی ...

اخه میدونی چیه گلی اصلا نمیتونم برم جایی دلم دیگ نمیخاد کسیو ببینم افسردگیم شدید شدع

عزیزم دارو ب تنهایی اثر‌نداره باید درکنارش بری روان درمانی یاهمون روانشناس بهت راهکارمیده.هم دارو ه ...

والا ی سال موش دکترا بودم خوب نمیشد افسردگیم 

این داروهای آخری جواب داد 

الان باز یه ماهه بخاطر ی اتفاقاتی ک برام افتاد اود کرده 

اخه میدونی چیه گلی اصلا نمیتونم برم جایی دلم دیگ نمیخاد کسیو ببینم افسردگیم شدید شدع

راه درمان افسردگی درمان با تمرین هاست

نه قرص و دارو

این از من توصیه ای بود به شما

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

منم همینطوریم یسره تو خونه ام دلم میخاد برم بیرون ولی بدنم کشش نداره یسره سردرد دارم حالم بده خوابم ...

بچه هم دارین؟پس درکم میکنی ،اونایی ک افسردگی ندارن اصلا نمیدونن آدم جی میگه ،دارو چی میخوری؟وسواسم داری شما؟

بچه هم دارین؟پس درکم میکنی ،اونایی ک افسردگی ندارن اصلا نمیدونن آدم جی میگه ،دارو چی میخوری؟وسواسم د ...

نه عزیزم مجردم من ولی درکت میکنم افسردگی دارم وسواس فکری من اینطوریه مثلا شیر آبو میبندم صدبار برمیگردم نگاش میکنم بسته شده یانه یا مثلا در خونه رو هزاربار چک میکنم در حدی که دیگه خودمم عصبی میشم

2810