مامان خانوما بعد از بچهدار شدن پیش اومده بدون بچه دونفری زن و شوهری سفر برید؟ بچهها چند ساله بودن؟ بهانه نگرفتن واکنششون چی بود؟ به خودتون خوش گذشت دلتنگی و نگرانی بچه اذیت نمیکرد؟
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم منظورم بدون بچه هست،اینکه بچهها رو بذاریم پیش مامان بزرگ و بریم سفر
میدونم من کسیو ندارم بزارم پیشش بردمش با خودم
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
بستگی به روحیه خودت داره، خواهر من بچه ۲ سالشو گذاشت پیش من یه هفته با همسرش خارج از کشور بودن، الان سالها گذشته اما همیشه میگه خیلی پشیمونم اون کار رو کردم، همش دلتنگ بچه بودم
برا من به خونواده باباش خیلی وابستس، من خودم راحتم و میرم. اما با این وجود اگه هر شب پیش خودت میخو ...
نه از یک ماه و نیمگی تو اتاق خودشون گذاشتم خیلی وابسته نیستن پیش مادرم باشن کلا منو یادشون میره ،زیاد نگران بچهها نیستم بیشتر نگران خودمونم که طاقت نیاریم