2777
2789
عنوان

وقتی قراره جمعه تا ۱۲ ظهر بخوابم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 87 پست
عزیزم تو رو خدا ب حرف دلت گوش، نکن ی بار  این همه ب حرف دلت گوش کردی چ سودی کردی؟

نامردی نیست. من که نامرد نیستم 

سودی که نکردم  من کسی نیستم که بیام با کسی بازی کنم.

من خیلی ساده ام خیلی

دلم یه زندگی میخواد.  از این طرفم این جوری 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بخواب. چرا بیداری عزیزم 

منم ازفکرو خیال دلتنگی یار🥺البت خوابیدم یهوبیدارشدم

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول نخور. ورزش هم کن روری نیم ساعت. چایی دارچین هم بخور کمک مبکنه بت وضعیت مالی خودت و خواندات ...

وضعیت مالی مون بد نیست. متوسط هستیم.

باشگاه که میرم 

پیاده روی هم میکنم. 

من از اونام که اگه بستنی تو یخچال باشه تا صب باید بخورمش هست. 😄

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
نماز میخونم میخوابم 

توروخداامضام بخون دعام کن🥹چقدمشکلات تقریبا عین همن

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
منم ازفکرو خیال دلتنگی یار🥺البت خوابیدم یهوبیدارشدم

توکل کن به خدا.  چله بسم الله الرحمن الرحیم  رو شروع کن انشالله خدا  درستش میکنه اگه قسمتش باشی. 

اگه  بنده خدا کلا رفته یه ختم دیگه بهت میدم. اون عالیه 

خب خداروشکر پس کم و کسری نداری

نه اصلا. البته من خواستگارم نداشتم ها این پسره اولیه 

خب پس تکلیفت روشنه طرف حتی بهت وعده هم نداده دلتو به چیش خوش کردی. عمرت و زندگیتو برا چی میخای هدر ب ...

واقعا همین طوره. تلاشم رو میکنم.  دعام کنید راه درست رو انتخاب کنم ♥️

قیافم رو دیدی معمولیم خوشگل نیستم خت ولی معمولیم. من نفر دوم هم پنج شنبه میان  مدیر عامل شرکت ...

ببین اشتباه نکن...از الان بخوای وا بدی سنگ رو سنگ بند نمیشه

مردا تو زندگی یه موقعایی توقع دارن همسرشون باهاشون راه بیاد هیچی نخواد که دستشون خالیه و فلان. بخوای از اول زندگی اینجوری باشی که دیگه تمومه

عشق و عاشقی هم مال اول اولاشه...بچه بیاری پول نداشته باشی خرجش کنی زندگی به کامت نیست...با یکی برو زیر یه سقف که حدقل بدونی نباید فاتحه ی ارزوهاتو بخونی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
ببین اشتباه نکن...از الان بخوای وا بدی سنگ رو سنگ بند نمیشه مردا تو زندگی یه موقعایی توقع دارن همسر ...

عزیزم اگه اون بیاد همه چیز می‌گذرم. مهمم نیست ها ولی نمیاد جلو.

وعده هم نداده بهم ها. اصلا بهم گفته من مجسمه ام  برا همین من خر بازم دو دولم  دلم تنگ ...

چقد تومنی..من همیشه میگم ادم یکی بخاد هرجورشده بدسش میاره چون خودمون نگاه ب هرراهی میزنیم ک فقط ب عشقمون برسیم اوناچرا مث ما ی ذره عمل نمیکنن اونا چرا مث ما ی قدم برنمیدارن.پس نامردی نیس اونانامردن ک حرکتی نمیکنن ی سرسوزن دلخوش بشیم.حکایت منم حکایت تو اماخانوادش مخالفن البت مادرش راضی شد اماپدرش خواهرش نه هنوز.منم فکرم مث تو الهی ب حق این وقت عزیزخوشبخت شی و دلشاد خداب منم کمک کنه

توکل کن به خدا.  چله بسم الله الرحمن الرحیم  رو شروع کن انشالله خدا  درستش میکنه اگه ...

ن نرفته هستش سردشده ی مقدار ولی خیلی خونوادش زدن توذوقش دلسردش کردن تازه ی ازدواجم ناموفق هم داشته میگه ازبس ن اوردن ذوقم کورکردن .اره اگ نذر چله چیزی سراغ داری دلشون نرم بشه و پسره هم نرم بشه زودتراقدام کنه بهم بگو خداخیرت بده ب مراددلت برسی

چقد تومنی..من همیشه میگم ادم یکی بخاد هرجورشده بدسش میاره چون خودمون نگاه ب هرراهی میزنیم ک فقط ب عش ...

عزیزممم ممنونم ازت ♥️انشالله خوشبخت بشی. یه زندگی ساده بدون درد سر داشته باشی 🍃🌷🌹

عزیزممم ممنونم ازت ♥️انشالله خوشبخت بشی. یه زندگی ساده بدون درد سر داشته باشی 🍃🌷🌹

فدات شم انشالا..همچنین خودت خوش قلب جان

2810