2777
2789
عنوان

وقتی قراره جمعه تا ۱۲ ظهر بخوابم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندیدم ک عزیزم من قیافتو 

دیدی

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
گزشتم برات که صبر کن 

گزشتم خب 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
عکست رو کجا گذاشتی! بیینم نظر بدم

دیدین

عزیزم قیافت خوبه خودتو حیف نکن  قد و وزنت هم اوکیه؟

قدم ۱۶۵ هست 

یکم تپلیم‌ 

تقریبا  ۷۰ کیلو 

بی درنگ ب خواستگارت فک کن اونی ک وعده بده دروغه

وعده هم نداده بهم ها. اصلا بهم گفته من مجسمه ام 

برا همین من خر بازم دو دولم 

دلم تنگ میشه 

یکم اضافه وزن داری اونم اگه خودت بخای اوکی میشه  مگه ن بر روت خوبه قدت ام عالیییی

سخته. الان این قدر استرس دارم گشنم شده 🤕 به خودم میگم رژیمم چیزی نخور ولی بازم گشنم هست. 

سخته. الان این قدر استرس دارم گشنم شده 🤕 به خودم میگم رژیمم چیزی نخور ولی بازم گشنم هست. 

ایول نخور. ورزش هم کن روری نیم ساعت. چایی دارچین هم بخور کمک مبکنه بت

وضعیت مالی خودت و خواندات چطوریه؟ 

وعده هم نداده بهم ها. اصلا بهم گفته من مجسمه ام  برا همین من خر بازم دو دولم  دلم تنگ ...

خب پس تکلیفت روشنه طرف حتی بهت وعده هم نداده دلتو به چیش خوش کردی. عمرت و زندگیتو برا چی میخای هدر بدی. به عنوان کسی که موقع دیدن خواستگارا همش بهونه اش این بود که حسی بهش ندارم و ردشون میکرد میگم دوست داشتن قبل ازدواج اصلا معنی نداره. قبل ازدواج فقط طرف باید به دلت بشینه و با بالاپایین کردن خانواده و اخلاق و موقعیتش ازدواج کنی اون موقع خوشبختی. نه این حس های الکی و زودگذر که بعد ازدواج به کل نیست و نابود میشن

2810