2777
2789
عنوان

وقتی قراره جمعه تا ۱۲ ظهر بخوابم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 87 پست
سر این.  مغزم خیلی مشغوله  👇👇👇👇👇 خیلی بده. مغزم دارم ارور میده ها  استرسم می ...

نرو سمته اون کسی ک دوسش داری 

برو سمته اون کسی ک دوستت داره 

اینو ب عنوان ی رفیق بهت میگم 

من ضربه. خوردم تو نخور.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرو سمته اون کسی ک دوسش داری  برو سمته اون کسی ک دوستت داره  اینو ب عنوان ی رفیق بهت ...

اخه طرفی که میگم بیشتر دوسم داره ها. من اصلا به اندازه اون دوسش ندارم ولی ازدواج میگه بدبخت میشی. ۳۳ سالشه ولی ورشکست شده . 

میگم نون شبم محتاج باشم تو بیا باهم میریم سر کار ولی قبول نمیکنه‌. 

حالا بازم زورم رو میزنم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
نرو سمته اون کسی ک دوسش داری  برو سمته اون کسی ک دوستت داره  اینو ب عنوان ی رفیق بهت ...

من چی کار کنم 🥺🤧 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
2805
خودت چت سالته

۲۵ سالمه

حق داری خوابت نبره، ولی به این واقعیت ایمان داشته باش که پسری که واقعا دختری را برای زندگی دوست داشته باشه حتی اگر دستش خالی باشه حتما برای خواستگاری اقدام میکنه چون نمیتونه حتی تصور کنه دختر در کنار کسی دیگر باشه اما دخترا معمولا با جمله اینکه این با بقیه فرق داده خودشونو دلداری میدن

.                                                                  
خودت چن سابته

اولی که باهاشم سیده. نماز روزه میخونه. مرو بدی نیست ها 

بازم بهش میگم

باهم میریم سر کار هر جور که شده 

مهریه نمیزارم سنگین 

طلا نمیخوام آرت 

جلو پاش سنگ نمیدازم.

اگه بازم قبول نکرد دومی رو قبول میکنم. 

حق داری خوابت نبره، ولی به این واقعیت ایمان داشته باش که پسری که واقعا دختری را برای زندگی دوست داشت ...

خبر نداره که برام خواستگار اومده. 

نوکرتم خودتو ب سختی ننداز ب خاطر ی نفر  اینو یادت باشه آدما همیشه تعقیر میکنن

قیافم رو دیدی معمولیم خوشگل نیستم خت ولی معمولیم.

من نفر دوم هم پنج شنبه میان 

مدیر عامل شرکته 

راننده شخصی داره 

استاد دانشگاه هست.  

2810