2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
عزیزم منم درآمدشوهرم خیلی کمه همیشه مستاصل زندگی میکنم.ازاول مرا آوردپیش خونوادش توی یه اتاق زندگی. ...

کاش خودت سر یه کاری میرفتی

مستقل میشدی، بچه‌هات رو برمیداشتی و میرفتی

اون می‌موند و ننه‌ش

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

منم کارتاش دستمه ولی لعنتی قسط و خرج خونه به قدری زیاد شده که حتی گاهی محتاج یارانه هم میشیم پول توجیبی که دیگه هیچی منم فعلا باهاش کنار اومدم تا انشالله خونه بخریم بعد ازش پول جداگانه از خرجام بگیرم به عنوان پس انداز

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه بنام منه.. ماهی پنج تومنم بهم میده و نمی پرسه چی خریدی.. خرج خونه ام میده کامل.. شغلش نظامیه ک درآمدش کاملا معمولیه  ولی یه برادر مجرد داره ک بازاریه و توبازارمغازه داره و وضعش خیلی خیلی عالیه از خودش بزرگتره ولی بشدت همودوست دارند و گاهی میره در مغازه اش کمکش میکنه و خیلی کمک مالی به همسرم میکنه شاید تا دو برابر حقوق خود همسرم بهش میده ولی همسرم ب اندازه حقش برمیداره.... درکل نیاز مالی در حد زندگی نرمال برطرف میشه ولی مشکل همیشه پول نیست.. ای کاش پول نمیداد ولی ی کم کوتاه میومد توبعضی مسائل..

ب نظر من زن نباید خودشو درگیر خرید و قبض و بدهی کنه، ب خودش و زندگیش و همسرش بچه هاش برسه، دغدغه های خرید زن رو پیر می‌کنه ولی با روحیه مرد سازگار تره، حالا هرکس ی اخلاقی داره 

کاش خودت سر یه کاری میرفتی مستقل میشدی، بچه‌هات رو برمیداشتی و میرفتی اون می‌موند و ننه‌ش

ای عزیزم من نمیتونم برم سرکارچون هم دیسک کمردارم هم دیسک گردن. بعدم اگرمن سالم بودم نمیشدبرم سرکارچون من باید دایم مراقب باشم شوهرم نره بکشه. یه وضعیت بدی اینحادارم خدامیدونه. دخترم افسرگی گرفته میگه تواین اتاق نمیتونم درس بخونم. باهم همش بحث ودعواداریم میگم درس بخون ازاین جهنم بری ولی گوش نمیده فقط توی گوشی است. همیشه هم کسل وعمگین است واسترس دارد. خدایا کاش ازبچه شانس آورده بودم😭😭😭😭😭😭

چطوری بگیرم؟بلد نیستم سیاست ندارم تو این یه مورد و به نظرم تو عقد پول تو جیبی گرفتن اشتباهه بعد ازد ...

بنظرم اشتباهه بگی بهت پول ماهیانه بده، چون بنده خدا همه خرجتو میده، نیاز داشته باشی هم میده، 

البته خیلی بستگی به همسر داره، مثلا همسر من کارتش همیشه توی کشو هست و هر کدوممون بریم بیرون کارت رو میبریم. چه برای خونه چه لباسی چیزی لازم دلشته باشم خرید کنم هیچوقت هیچی نمیگه. ولی خوذمم هممیشه رعایت میکنم اخر ماه کم‌نیاریم. مثلا برای وسایل گرونت. مربوط به خونه مشورت میکنم میگم تو فکرش باش هر موقع اخر ماه اضاف اوردیم فلان چی رو بخریم. شما اول راهی دانشجو هم هستی میتونی بعد از اتمام درست شاغل بشی اگر پول خیلی برات مهمه. 

ولی مثلا خواهرم اول راه همینجوری بودن کارت همسرش در اختیارش ولی زیادی خرج میکرد حتی واسه خودش پس انداز میکرد بعد از یکی دوسال دیگه همسرش کارتشو‌ نمیذاره خونه و فقط گاهی پول تو جیبی میده. من خودم روش اول رو ترجیح میدم چون صداقت بیشتری حاکمه. و نشون دهنده اعتماده طرفین به هم هستش. موفق باشی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

ماشالله ملیاردرها همه جمع شدن.

نصفشون از رویاهاشون گفتن باور نکن عزیزم

نسبت ب حقوق شوهرت با هم به تفاهم برسید

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

عزیزم بچه پنج ساله که پول تو جیبی نمیخواد، نکنی همچین کاری دوسال دیگه نمیشه کنترلش کرد. 

بنظرم شما مشکلات دیگه ای هم دارید، اگر باهم خوب باشید نیاز به پول تو جیبی نیست که. چیزی لازم داشته باشی میخری، وقتی مراعات حقوق رو کنی شوهرتم اگر نرمال باشه کاریت نداره. من همه پیامهات رو پخوندم البته، امیدوارم مشکلت حل شه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

شوهر من کل حقوقش 13 تومنه  ولی باهمیم با کم بودنش بازم کم نمیزاره

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
الان بازماهی ۷ ۸ ۱۰ میلیونی هامیان

حیف که الان رسیدم و حوصله ندارم 50 صفحه رو بخونم 

فقط کاش میدونستم کاربر مورد نظرم کدوم صفحه کامنت گذاشته که وااااااا من فقط در ماه 20 تومن خرج ارایش و بهداشتی هام میشه 🙄🙄🙄

100 تومنم خرج خورد و خوراکموووووون 🙄🙄🙄🙄😌😌😌😌

چیزی نیست این پولا دیگههههه😐😂😂

🤪
2810