2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126189 بازدید | 839 پست
منت نيست يه سري چيزا وظيفه ست مثلا تا حالا روز زن و تولد و عيدي چيز نخريده خب چي بكم 

خب هیچ وقت بهش نگفتی چرا؟! یا مثلا بهش گله نکردی؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پس چیکار کنم چی موثره بنظرت پی اپی یا هیر فیلر

به نظر من فقط ارامش داشته باش همه چيز درست ميشه چكاب بده مشكل هورموني ات مشخص بده بعدااااا 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هیچ وقت بهش نگفتی چرا؟! یا مثلا بهش گله نکردی؟

گفتم روز زن گفتم گفت مكه تو زني گفتم مادر بچه ات كه هستم هيچي نخريددد هيچي منم امروز چيزي نخريدم 

منم اونجوریم من از عید تا حالا دوتا کت شلوار گرفتم چهارتا مانتو 🤣🤣 فقط اینا مانتو شوهرمم میگه قبلی ...

حرصم میگیره بخدا😂😂😂😂

میخوام شماهارو بزنم 😂😂😂😂

حالا خودش هیچی

واسه منم میره میگیره انبار میکنه😑

فکرکنم شماها تو کلتون اینه که قراره قحطی

لباس و پارچه بیاد 😁😁😁😁

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

پس چیکار کنم چی موثره بنظرت پی اپی یا هیر فیلر 

پی ار پی یه روش منسوخ شده هست هیر فیلر خوبه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
به نظر من فقط ارامش داشته باش همه چيز درست ميشه چكاب بده مشكل هورموني ات مشخص بده بعدااااا 

مشکل هورمونی دارم یه مقدار ولی خب قرص خوردم تاثیری نداشت برام تیرویید هم ندارم الان حاملم ریزشی ندارم ولی میدونم بعداز زایمان دوباره شروع نیشه تا کچل شدنم پیش میره اگه جلوش رو نگیرم‌

حرصم میگیره بخدا😂😂😂😂 میخوام شماهارو بزنم 😂😂😂😂 حالا خودش هیچی واسه منم میره میگیر ...

شوهر من برام طلا میگیره اصلا خوشحال نمیشم خدایی ولی برا خرید لباس خیلی ذوق میکنم لامصب اصلا حالمو خوب میکنه 

اینایی خسیسن ریشه تو کودکیشون داره از بچگی حتما تو سختی بزرگ شده استرس اینو دارن پولشون تموم نشه بای ...

خانوادگي خسيسن هيچي هم ندارن برادرش خونه اش بريم بوستر رو سريع خاموش ميكنه البته اون خرج خونه با زنش هست 

مشکل هورمونی دارم یه مقدار ولی خب قرص خوردم تاثیری نداشت برام تیرویید هم ندارم الان حاملم ریزشی ندار ...

یعد زایمان که تا یک سال ریزش عادی هستش

ولی اگه مشکل هورمونی داری مزو و هیرفیلر تاثیر ندارن

مشکل هورمونی دارم یه مقدار ولی خب قرص خوردم تاثیری نداشت برام تیرویید هم ندارم الان حاملم ریزشی ندار ...

بعد زايمان براي همه نميريزه براي من ريخت مثلا الانم ميريزه 

خودت انجام دادی اگه منسوخه چرا انجام میدن دکترها

من نه ولی شوهرم مو‌هاش کم پشت بود بهترین دکترا رفتیم باهاش می‌دونم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ما کلا مدلمون اینطوری نیست که پول ماهانه بده خودمم خوشم نمیاد من از هرچی خوشم بیاد سریع پرداخت میکنه خرید خونه و بچه ها هم کلا باخودشه من تا حالا یه چوب کبریتم نخریدم ولی یک حساب دارم  که پس اندازی اگر بمونه میریزیم تو حساب من و اگر روزی پول لازمم بشه با کارت خودم خرید میکنم

2810