2777
2789

شوهرم براس تولد مادر و پدر من نیومد الکی اییینقد دیر اومد ک دیگ نرسیدیم بریم عمدا دیر کرد با اینکه من دوس داشتم برم .. ولی من همیشه تو مناسبتا کادو خریدم و اول بودم حالا فردا تولد پدر شوهرمه .. جشن گرفتن همه اونجان ولی کاملا دودلم برای رفتن یا نرفتن شوهرم ی ادم خودخواهه ک خودش همیشه اولویت خودشه خب منم خودمو بزنم اون راه و کلا بگم نمیام حوصله ندارم یا ن برم؟ دلم برای پدر مادرش میسوزه پیرن خوشحال میشن ولی خودم چی دل خودم چی؟اون چرا ب خونواده ی من ارزش نمیزاره؟حتی تبریک نمیگه

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

نه عزیزم لجبازی خوب نیست اصلآ 

برو ولی آخر برو یا دیر برو 

فقط قبلشم بهش بگو از این کارش ناراحتی ولی فقط 

بخاطر اون میری تولد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عذرخواهی میکنم اما شوهرتون ذره ای شعور هم نداره من گفتم حتما خسیس میخواد کادو نده که اینم اصلا اخلاق درستی نیست اما وقتی حتی تبریک نمیگه واقعا ادم میمونه چی بگه که توهین نباشه بهشون 

من باشم نمیرم حتی تبریک هم نمیگم که متوجه بشه کوچیک شمردن خانواده ام یعنی چی 

خودت اگه بفه.م بودی میفهم.یدی نه اینکه نظر بخوای. چون با هر کی باید مثل خودش رفتارکرد اون‌ ارزش به خانو.اده تو نمیزاره توهم نزار بحث خوشحالی نیس بحث ارزشه خانوادت و خودتی

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا

من روز پدر را هنوز به پدر شوهرم تبریک نگفتم و نمیگم

۱۳ ساله هر چی بدبختی میکشم به خاطر کارهای اون و تربیته اونه

شوهرم یکیه کپی باباش

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

اینقد احترام گذاشتی همسرت تغییر نکرد یمدت مث خودش شو

شاید از خودخاهیش کم شد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عذرخواهی میکنم اما شوهرتون ذره ای شعور هم نداره من گفتم حتما خسیس میخواد کادو نده که اینم اصلا اخلاق ...

بخدا این ۵ ساله من همیشه یادم بوده مناسبتاشونو و رفتم و کادو دادم این بار اخر هرچی گفتم مادرم جشن گرفته خودشو زد ب کار داشتن و اینا حاضر نشد یکم وقت بزاره برام بعد خودشو زد ب اونراه انگار هییییچی نشده بیشعور اصلا انگار ن انگار حتی ازم عذرخواهی نکرد یا باهام حرف نزد ارومم کنه ..  

اینقد احترام گذاشتی همسرت تغییر نکرد یمدت مث خودش شو شاید از خودخاهیش کم شد

عا بخدا اینییقد دوس دارم مث خودش باشم خودخواه خودخواه عوضی و بیشعور 

عا بخدا اینییقد دوس دارم مث خودش باشم خودخواه خودخواه عوضی و بیشعور 

نرو ولی گله هم نکن

کم کم تو مناسبتاشون کمرنگ شو دیر برو کادو نده کم بده رفتی گرم نگیر.. بزار خودش شاکی شه اونوقت براش شرط بزار 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
2810