2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی ولخرجم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 18 پست
پول خودم حقوقم ماهی ۵ تومن  آره دارم

خب عزیزم   اگه ازدواج کردی بخشی از این خریدا رو باید بندازی گردن شوهرت  

من نظرم خلاف بقیه است... چون حقوقت ماهی 15میلیون نیست 

ببین دو حالت داره  

اگر هر ماه  همینقدر خرید میکنی و تا لباس قشنگ میبینی وسوسه میشی و میخری  👉🏻 این میشه ولخرجی

اما اگه فقط این ماه انقد خرید کردی  نه اسمش ولخرجی نیست

و اینکه میتونی برنامه ریزی کنی  یه ماه  لباس زمستونی بخری 

یه ماه مانتو شلوار

یه ماه لوازم ارایش

یه ماه لباس خواب 

اینطوری بهتر میتونی پولتو پس انداز کنی.... 

از من میشنوی هر ماه  با پولت یه تیکه طلای کوچیک بخر  تا پول نقد دستت نباشه و وسوسه بشی خرجش کنی 

و در اخر اینکه به نظر من هدیه ی یک میلیونی واسه دوست  یه هدیه ی بیش از حد گرون به حساب میاد... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم   اگه ازدواج کردی بخشی از این خریدا رو باید بندازی گردن شوهرت   من نظرم خلاف ...

ممنون از پیشنهادتون عزیزم،اینجا دوتا مسئله هست یک اینکه شوهرم خرجی درست نمیده 

و درمورد هدیه دوستم،لین دوستم جریانش فرق داره خودش بیشترازاینا مایه گذاشته

ممنون از پیشنهادتون عزیزم،اینجا دوتا مسئله هست یک اینکه شوهرم خرجی درست نمیده  و درمورد هدیه د ...

پس خداروشکر دستت تو جیب خودته و میتونی باعث حال خوب خودت بشی 😍

ولی خب یه چیزایی به ذهنم اومد بزار بگم بهت

اگر همسرت خرجی نمیده  از کم شروع کن... مثلا ببرش بیرون و با زبون بازی راضیش کن یه رژ بخره واست... 

یا از کنار لباس خوابا که رد میشی  یا لباس زیر یا تاپ و شلوارکای  جذاب..(بیشتر منظورم لباساییه که جذابیت ج ن س ی داشته باشه واسش)... 

و اروم اروم عادتش بده بخره واست...

کلا اقایون اگه ببینن تو خودت واسه خودت میخری عادت میکنن....مثلا لباس عید نخر...اروم اروم بهش بگو لباس عید نداری و لازمه برات تهیه کنه..اگه گفت خودت پول داری بگو اولا تو همسر منی مرد من هستی..بعدشم پول من که کفایت این همه خرید رو نمیکنه...

یه نکته ی دیگه هم ک  اومد به ذهنم  اینکه وقتی همسرت به لحاظ مالی  حمایتت نمیکنه  قطعا  زرنگی کن و پولتو صرف چیزای زود گذر نکن... لباس و این چیزا  واسه ادم سرمایه نمیشه... 

اگه بتونی پولتو جمع کنی و زیاد کنی. بعدش میتونی بخوابونی بانک بعد چند ماه بهت وام میدن و بعد با پول درشتی که اومده دستت  یه تیکه زمین بخر..(تو روستایی جایی.یا حتی زمین های متری اطراف تهران)...