2777
2789

من تعجب کردم چون سه تا پسرا فامیل داماد شدن البته اونا دوست بودن با هم نرفتن هیچکدوم از همسایه بخوان بپرسن مام یه همسایه داریم زنیکه خیلی فضول و دو به هم زنه رفته همه جا پر کرده که اره چون مامان فلانی (مامان من )وقتی دخترم مجرد بود خواستگار دکتر داشته اینا بدش رو گفتن  اصلا مامان من بد هیچکی رو نمیگه اصلا بدجنس نیست خودشو به کسی کار نمیده حالا من میترسم برا منم بیان تحقیق این زنیکه عقده ای گوه بزنه تو اینده من بعد مادرم میگه اره هیچکس تو این زمونه نمیره تحقیق تو الکی داری خودتو حرص میدی بعدم همه میدونن چطور ادمیع (کلا تو محلمون به فضولی و دو به هم زنی میشناسنش) بعد مادرم گفت اره کسی بخواد بیاد خواستگاریت من بهش میگم که اینا با ما دشمن هستن و بد بچمو میگن بعد مامانم میگه به دوستم گفتم که فلانی اینطوری گفته رفیقش گفته بزار بگه اینو همه میشناسن کسی حرفش رو باور نمیکنه حالا به نظرتون حق با مادرمه یا من دارم الکی خودمو دیوونه میکنم ؟اخه من میگم اگه پسره از این محل نباشه خوب از کجا میخوان بفهمن این اینجور ادمی هسته حرفش رو باور میکنن خوب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم موقعه ای مجرد بودم همسایه ای داشتیم خیلی ازخدا بیخبر بود خواستگار میومد واسه من اینقد بدمون میگفت درصورتی یه دختر داشته باهمه پسرابود شباهم میرفت پیششون میومد میگفت درصورتی ک من اصلا خانوادمم نمیذاشتن بیرون برم گوشی هم نداشتم چ خواستگارای خوبی بودن عالیییی بودن دوسه تاشون دیدیم گفتن فلانی درموردتون ایطورگفته‌...خلاصه من ازدواج کردم شوهرم تحقیق نکردن ازش الان باهامون قهرن انگار کسی ازش کشتیم

حالا بزا خاستگار بیاد

ب مرحله تحقیق برسه

بد بشین غصشو بخور

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
ماهم موقعه ای مجرد بودم همسایه ای داشتیم خیلی ازخدا بیخبر بود خواستگار میومد واسه من اینقد بدمون میگ ...

به خدا منم از همین میترسم این زنیکه خیلی از خدا بی خبر و عوضیه باز مادرم میگه تو الکی خودتو روانی کردی اول زنگ میزنن برا خواستگاری و میان خواستگاری بعدش میرن تحقیق ؟یا اول میرن تحقیق بعد خواستگاری ؟

[QUOTE=325743501]به خدا منم از همین میترسم این زنیکه خیلی از خدا بی خبر و عوضیه باز مادرم میگه تو الکی خودتو روانی کر ...[/QUOTبعضیا اصلا دوراز انسانن با سرنوشت ادم بازی میکنن خدا ازشون نگذره سربچه های خودشون بیاد الهی.... میان میبیننت پسندت ک کردن شمام قبول کردی میرن تحقیق...ولی بعضیا اول تحقیق میکنن بعد میان خواستگاری هرکی یه طوریه

2810