2777
2789
عنوان

بچه واسه چم بود خداااا منو بکش

555 بازدید | 39 پست

از دستش خواب ندارم یه ذره استراحت ندارم خوابش خیلی بده به زور میخوابه شبا ده بار بیدار میشه وقتیم بیداره همش میره اینطرف اونطرف بعد میفته باید همش مواظبش بود نه ماهشه تا چن سالگی اینجوری ادم اذیت میشه واقعا خیلی هستم همش عصبیم

پسرام یعنی خود خوشبختی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️

جیگرشو بخورم الهی

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

منم بچه ۹ ماهشه الهی بمیرم ۳ روزه مریضه هیچی نمیخوره یه پسر ۷ ساله هم دارم از بزرگ کردنش لذت ببر چشم به هم بزنی بزرگ میشه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
دوسال اول زنده بمونی حله،خوابشو باید تنظیم کنی

😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤