2777
2789
عنوان

مصرف داروهای اعصاب تاثیرداره یانه؟

2396 بازدید | 16 پست
مدتیه که حسابی عصبی شده ام..کج خلقم وهمش فکرمیکنم شوهرم مث گذشته دوستم نداره..باهاش بداخلاقی میکنم..همش به رفتارای گذشته شوهرم فکرمیکنم..مشاوررفته ام..نامه دادبرای متخصص مغزواعصاب..تشخیصش افسردگی پس اززایمان هست..چی بگم؟میترسم دارومصرف کنم معتادبشمممممم لطفاااگه تجربه ای دارین بگین..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،

خورشید خانم من تجربه ای ندارم ولی اندکی اطلاع دارم و می دانم که متاسفانه یک تصور نادرست در جامعه ما شکل گرفته و مانع درمان بسیاری از مشکلات و ناراحتی های روحی است : اینکه مصرف داروهای روان درمانی اعتیاد آور است!
جای تاسف دارد که بیشتر ما برای درمان یک بیماری جسمی به راحتی بلافاصله (یا با اولین پیشنهاد) پیش دکتر می رویم و حتی از او می خواهیم که فلان دارو را هم برایمان بنویسد ولی وقتی که با یک بیماری روحی مواجه می شویم ابتدا اصلا از پذیرش حقیقت بیماری و لزوم مراجعه به متخصص ابا داریم و سپس، در صورت مراجعه نیز نسبت به مصرف داروها یا تداوم مصرف آنها تردید می کنیم.
همونطور که عرض کردم من شخصا تجربه ندارم ولی می دانم که تنها بعضی (تاکید می کنم بعضی) از داروها در صورتی که شروع مصرف آنها خودسرانه و ادامه مصرف آنها هم بدون نظر متخصص باشد، می تواند وابستگی فرد به آن داروها را به دنبال داشته باشد که باعث شده عده ای از آن به عنوان اعتیاد به داروها یاد کنند. ولی در مورد شما که یکبار نزد یک متخصص رفته اید و قرار است متخصص دیگری هم شما رو معاینه ، و در صورت لزوم ، دارویی برایتان تجویز کند نباید چنین ترسی وجود داشته باشد. قطعا متخصصی که به او مراجعه خواهید کرد میزان و مدت مصرف دارو را برایتان تعیین خواهد نمود ولی از همین الان بدانید که درمانهای روانپزشکی طولانی مدت بوده و نیازمند صبر و بردباری است. قطع مصرف دارو هم یکباره نخواهد بود و اگر شما تحت نظر بمانید، پزشک شما به تدریج و بدون اینکه آسیبی به شما برسد،‌از میزان داروی مصرفی شما خواهد کاست تا به صفر برسد.
جای خوشحالی دارد که شما در شرایط فعلی ، وضعیت خودتان و مشکلاتی که در روابط شما با همسرتان پیش آمده را درک کرده‌اید، و سعی در فرافکنی و نسبت دادن این مشکلات به اشخاص دیگر، از جمله همسرتان، ندارید. ترسی که بر شما سایه انداخته فقط بر پایه یک تصور نادرست از تاثیر داروهای روانی شکل گرفته که سزاوار بی اعتنایی است. حالتهایی هم که به آنها اشاره کرده اید جلوه های معمول و طبیعی ناراحتی شماست که امیدوارم با مراجعه به متخصص و مصرف داروهای او برطرف شود.

موفق باشید.
ممنون آقای سیناکه وقت گذاشتین وتوضیحات کامل دادین..راستش من خودم به مباحث روانشناسی خیلی علاقه مندم ...تویه برنامه ازدکترفرنودی دیدم که گفت ایران بعدازآمریکاکشوریه که بیشترین داروی اعصاب مصرف میشه..میگفت آمریکابه این دلیل بیشتره که هم جمعیتش بیشتره هم اینجابرای کوچکترین ناراحتی اعصاب به دکترمراجعه میشه ودارومصرف میشه اماتوایران اینطورنیست..وهنوزدیدبدی راجع به استفاده ازداروهست..
سلام. من 5 روز بعد از زایمان به دلیل اضطراب دلشوره بی انگیزگی نداشتن امید به اینده و ... به روانپزشک مراجعه کردم و تشخیص افسردگی پس از زایمان داد. با مصرف داروها خیلی خیلی بهتر شدم و می تونم بگم پس از مدتی کاملا خوب شدم. توصیه می کنم حتما با مشورت دکتر از داروها استفاده کنی چون در صورت عدم مصرف بیماری عود می کنه و بهبودیش خیلی طولانی تر می شه و جواب به دارو سختر.
خورشید عزیز...
این روزها افسردگی بعد از زایمان یه بیماری شایعه که اکثرا در موردش اطلاع دارن...

ببین اگه برای مصرف دارو شک داری... اول شرایطت رو در نظر بگیر...
ببین میتونی شاد باشی؟
میتونی ورزش کنی؟(اگه نینی رو بذاری جایی)
میتونی هنوز لباس زیبا بپوشی و احساس قشنگی بکنی؟؟
هنوز حس های خوب میاد سراغت؟؟؟

اگه چند تا از اینها رو داری و به اضافه کمی اراده به نظرم دارو مصرف نکن...
ورزش بهترین درمانه برای افسردگی.. اون موادی که توی خیلی از داروها هست موقع ورزش وی مغز ترشح میشه و باعث ایجاد حس شادیو نشاط میشه

حتما یه آزمایش خون بده و از نظر خونی از خودت مطمئن شو... خیلی از افسردگی های بعد از زایمان به دلیل کم خونیه شدید مادره
از مولتی ویتامین حتماااا استفاده کن که کمبودهای بدنت تامین بشه

ولی اگه میبینی هیچ جور نمی تونی خودتو حرکت بدی و زندگی ات مختل شده حتما پیش دکتر برو و دارو رو برای یه مدت کوتاهی استفاده کن... معمولا بعد از شروع دارو هم 1 ماهی برای اثر کردنش بهش زمان بده
من زودعصبی میشم..جوش میارم وفکرگذشته میکنم...الان بیشترمشکلم زودعصبی شدنه...ورزش...شایدبانی نی برم..اره دکترفرنودی میگفت روزی دوساعت ورزش داروی افسردگی هست..