2777
2789
اهان، آخه توی مطب ها و کلینیک ها هم بی حسی میزنند دیگه، حتی من توی یه مطب دیدم که واسه یه آقای بزرگس ...

بنظرم بیمارستان پیش یه دکتر خوب وباتجربه خیلی خوبه. پسراولمو بردم مطب اونم عالی بود ولی گریه  واینکه باید دست وپاشو میگرفتی تا تکون نده وبیشتر باعث‌گریش میشد. برامون  سخت بود.من که فقط به صورت بچم‌نگاه کردم. طاقت دیدن  اون قسمت که ختنه میکرد  نداشتم.ولی بازم خیلی دلم براش میسوخت.. . ولی دومی حداقل خودم گریه ش رو ندیدم. وقتی اوردنش دیگه تموم شده بود وتو بغل من اروم گرفت.

پارسا پسرمامان😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم بیمارستان پیش یه دکتر خوب وباتجربه خیلی خوبه. پسراولمو بردم مطب اونم عالی بود ولی گریه  و ...

خدا حفظشون کنه، باز خوبه به موقع انجام دادی و به سلامتی تموم شد، من به خاطر کارم خیلی ختنه پسرا رو دیدم، حتی خیلی هاشون بزرگسال بودن

آره خب اگه بچه ای مشکل داشته باشه دکتر تشخیص میده و ختنه رو میندازه عقب... من خیلی مایل بودم تو همون ...

خب به سلامتی انجام شد، باز خوبه که همون اول انجام دادی،من به خاطر کارم خیلی ختنه پسرا رو دیدم، حتی خیلی هاشون بزرگسال بودن

آره خب اگه بچه ای مشکل داشته باشه دکتر تشخیص میده و ختنه رو میندازه عقب... من خیلی مایل بودم تو همون ...

امروز صبح یه پسره حدود ۲۵ ساله  رو آورده بودن کلینیک مون برای ختنه که پسره بزرگ شده سوئد بود و تازه اومده بود ایران، واسه همین هنوز ختنه نشده بود، بیچاره پسره از خجالت آب شده بود   

وای نه بیهوش چرا  عمل سرپاییه بی حسیه

من فکر میکردم که توی بیمارستان بیهوش میکنن، راستش یه بار از یه نفر که رفته بود شنیده بودم ولی ما توی کلینیک مون همیشه از بی حسی موضعی استفاده میکنیم، حتی برای بزرگسالان

وای نه بیهوش چرا  عمل سرپاییه بی حسیه

دیروز یه آقا رو آورده بودن کلینیک ما واسه ختنه که تازه دو هفته بود اومده بود ایران و اولین بارش بود ایران اومده بود، همراهانش تاکید داشتن که حتما از بی حسی موضعی استفاده بشه و بیهوش نشه، فکر کن آقاهه حدود سی سالش بود و از خجالت آب شده بود  

بنده خدا🤭😂😂😂

بیچاره خیلی بدشانس بود از چند جهت، اول اینکه اون ساعت که آقاهه رو‌اوردن توی کلینیک هیچ‌ کدوم از پزشک های مرد کلینیک نبودن، چون یه نمایشگاه ویژه فروش کت و شلوار توی ساختمان رو به رو گذاشته بودن و همه رفته بودن اونجا برای خرید کت و شلوار و‌تا شب هم نیومدن، فقط دوستم سارینا به عنوان جراح توی کلینیک بود و من، بیچاره آقاهه وقتی فهمید تیم انجام ختنه خانم هستن از خجالت آب شده بود