دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم ما آرمایش الکتروفرز انجام دادیم برا پسرم و مشخص شد که مینوره .. شمام ببر دکتر لازم باشه براش ...
خوب بعد دکتر دارویی بهتون داد؟آیا اجاره داد قطره آهن بهش بدید؟من بچه هم خدارو شکر وزن اش خوبه فقط همش میگه بغل و غر میزنه.قبلا اینطور نبود.از ۴ماهگی اینطور شد
خوب بعد دکتر دارویی بهتون داد؟آیا اجاره داد قطره آهن بهش بدید؟من بچه هم خدارو شکر وزن اش خوبه فقط هم ...
شما مگه از ۶ ماهگی به بچه تون قطره آهن نمیدین ؟؟؟ تا دو سالگی باید آهن بخورن بچه ها ..
بعد از اونم چند بار فولیک اسید میداد که تو آب یا آبمیوه حل کنم بش بدم . یا الان که بزرگتر شده چن دوره قرص فولیک اسید دادم .. ولی نه اینکه فک کنی داروی خاصی نیازشون باشه نه .. الان یه سالی هست دارویی نمیخوره . مشکلی هم نداره
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄