2777
2789

سلام بچه ها همونی هستم که بعد از یه هفته رفتم خونه مادر شوهر جواب سلاممو نداد 

بعد براش میوه خریدم گفت برای چی خریدی بجا دستت دردنکنه 

من ناراحت اموم به آقام گفت اونم ظهر رفته خونه مادرش دعوا کرد و فوشداد بیا ببین 

من هرچی گفتم ول کن بابا دیگه تموم شده 

گفت مگه چکار  کردی که جواب سلامت نمیده   که حالا منت سرت میذاره  جواب سلامتو نمیده 

رفتم مثلا دردل کنم خیر سرم😂😂😂

حالا موندم چکار کنم یه چندتا که نمی تونم برم بعدش اگه برم دیگه باید بیخیال عالم باشم 😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شما یه لیوان آب بخور از خوشحالی یه موقع تشنج نکنی ،،،

قشنگ معلومه قند تو دلت آب شده ،،،،

ولی آدمی که یه کم وجدان داشته باشه از این وضعیت خوشحال نمیشه ؟!

واقعا متاسفم با این پسری که تربیت کرده ،،،،،

شاید حالش خوب نبوده ،،،،شاید دلیل داشته که ناراحت بوده ،،،اصلا دلش نخواسته جواب بده ،،،

شما درد و دل نکردی،،فتنه کردی

مردی که با مادر اینگونه رفتاری داشته باشه و بدتر اینکه بیاد از شاهکار رفتاریش برای شما صحبت کنه روزی با شما نیز چنین خواهد کرد، لطفاً مشکلات با خانواده ی همسر رو خودتون با سیاست و جرات مندی حل نمایید....خوشحال نباشید....غم انگیزه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

چه زشت رفته به مادرش داد و فوش و ...

کسی که به مادرش اینجور بی احترامی کنه بعدا سر زن و بچه ی خودشم میاره 

حالا یه روز دلگیر بوده سلام نکرده 

ممکنه مادر خودمونم اینکارو کنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

چه شوهر خوب و فهمیده ای

والا شوهر من اگه بود میگفت حالش خوب نبود حتما یا چمیدونم حرفای چرت و پرت یا نهایتش بگه من بجای اون ازت معذرت میخوام ببخشید بخاطر من اذبت شدی ولی میکشتیمش تخم نمیکرد بره ب مامانش بگه چرا اینطوری رفتار کردی😏

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
2810