2777
2789

سلام من 20 سالمه سه ماهه اقدام کردم و تنبلی تخمدان شدید دارم الآنم عقب انداختم ولی باردار نیستم باید چیکار کنم و چی بخورم تا زودتر باردار بشم؟ لطفاً کمک کنید خیلی میترسم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو زیر نظر دکتر اگه عجله داری

تازه رفتم سونو و آزمایش دادم باید فردا برم پیش دکتر که قرص بهم بده ولی نمی‌خوام ال دی بخورم می‌خوام دارویی باشه که تنبلی تخمدانم برطرف بشه و زودتر باردار بشم.

عزیزم سلام من ۲۶ سالمه و ۳ ساله اقدامم و باردار نشدم من چی بگم پس؟😆

نگران نباش عزیزم چون هنوز اولشه خیلی راحت میتونی درمان کنی 

من خیلی دیر جنبیدم به خودم

ببین برو عطاری گزنگبین (هرجایی نداره باید بگردی چندتا عطاری رو) بگیر بیار روزی اندازه یه گردو با آبجوش باز کن و یه لیوان بخور تا وقتی پریود شدی و تا یه هفته بعد پریودی هرروز بخور حسابی پاکسازی میشه رحمت

از همین الانم تا دقیقا یه هفته بعد پریودت هرشب کمر و زیر شکمتو با روغن سیاهدونه کاملا اصل چرب کن و ماساژ بده تا کامل جذب بشه و بعدشم یه کمربند پشمی یا یه شال گرم بپیچ دورکمرت و بذار همیشه گرم شکم و کمرت همیشه ببند

هرروزم ناشتا یه قاشق عسل با ۲۱ دونه سیاهدونه بخور(میتونی بری داخل گوگل دستور اصلی سیاهدونه عسل یا همون دوسین رو سرچ کنب کامل راهنمایت میکنه) هم ناشتا بخور هم شب قبل خواب

ان شالله خیلی زود باردار میشی فقط تو روزایی که اقدام داری این کارایی که گفتم اصلا انجام نده

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
تازه رفتم سونو و آزمایش دادم باید فردا برم پیش دکتر که قرص بهم بده ولی نمی‌خوام ال دی بخورم می‌خوام ...

ال دی نمیده متفورمین ،کلومفین،لتروزول و ویتامین و آهن اگر کمبود داشته باشی.....

ال دی برا کسیه که قصد بارداری نداره

نگران نباش تنبلی تخمدان زیاد سخت نیست 

لباس بچه گانه آنیل روبیکا و اینستا  موبایل 
عزیزم سلام من ۲۶ سالمه و ۳ ساله اقدامم و باردار نشدم من چی بگم پس؟😆 نگران نباش عزیزم چون هنوز اولش ...

مرسی عزیزم ایشالا تو هم هر چه زودتر بچه دار بشی. من از اوایل پریودام همیشه عقب می‌انداختم و فکر میکردم عادیه اما اینبار دوماه شده که پریود نشدم ایشالا بعد پریودم همه این کارایی که گفتید رو انجام میدم و پیاز درمانی هم شنیدم جواب میده اونم می‌خوام انجام بدم.

ال دی نمیده متفورمین ،کلومفین،لتروزول و ویتامین و آهن اگر کمبود داشته باشی..... ال دی برا کسیه که ق ...

آهان مرسی منم خیلی شنیدم که با تنبلی تخمدان باردار شدن خودمم اصلا نه اضافه وزن دارم نه سنم بالاس ولی توی سونوگرافی خانمه بهم گفت تنبلی تخمدان های قبل تو سو تفاهم بوده و گفت چون خیلی وقته پریود نشدی دیواره رحمت ضخیم شده حتما باید پریود بشی.