2777
2789
عنوان

تست بارداری

58 بازدید | 10 پست

سلام خانومها توروخدا هرکسی انلاین جواب منو بده 

۹/۲۴اخرین پریودیم بود 

۱۰/۲۰رابطه داشتیم لخته های قهوی مثل اخر پریودی دیدم تا دوروز داشتم بعدش قط شد دیگ چیزی ندیدم سه روز پیش تست زود مثبت بود ازمایش دادم منفی بود کسی بوده سرایطش مثل من باش علائم سینه درد و حالت تهوع ندارم فقط خستگی و خوابالودگی دارم همش میخوابم زودزودضعف میرم

بی بی چت اسمش چیه

خدایاااااا شکرت ❤️❤️❤️ خدا ی مهربانم تو بخشنده ای خدایاشکرت برای هر چی که تو زندگیم دادی هر لحظه شکر گذار تو هستم مهرباننننننننننن ترییییییننننن مهربانانننننننن❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوبار بی بی چکم مثبت کاذب شد 

اصل همون ازمایشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

سلام عزیزم منم مثل شمام 

4روز از پریودیم گذشته،اولین بار دیروز غروب بی بی زدم هاله انداخت اما امروز صبح کاملا پررنگ شد حالا دو دلم که آزمایش بدم یا ن؟چون میترسم بتا پایین باشه بخوره تو ذوقم البته که یه پسر۱سال و ۱ماه دارم🥲و اینکه میگم شاید چون کیست دارم مثبت شده کیستمم آندومتریوز هستش متاسفانه