2777
2789
عنوان

کسی پسر یک سال داره

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست
اره میشه تو این سن کاملا نبود باباشو حس میکنه حتی حال خراب توام میفهمه

💔خیلی حالم بده ۴،۵ روزه همش گریه زاری

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا با شوهرت قهری جلو پسرت گریه نکن گناه داره یه تایمی و برای پسرت بزار باهتش بازی کن میدونم سخته ...

اره میخواییم طلاق بگیریم هرروزمون دعواس

خیلی حالم بده عصبی میشم میشینم یه عالمه جیغ میکشم و گریه میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم پسرمم میبینه اونم بیچاره شده 

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
دعواتون سر چیه نمیشه حلش کرد و بخاطر بچه تون هر دو کوتاه بیایید

اون میگه تو بی ادبی اما من قبلش بی ادبی میبینم منم میگم دیر میاد خونه و رفیق بازه قبل بارداریم ام میخواستیم جدا شیم تمام مدت که باهم بودیم در حال جداییم نمیشه ولی همش بعدشم که فهمیدم ۴ ماهه حاملم اما دیگ دوتامون نمیکشیم

اون میگه تو بی ادبی اما من قبلش بی ادبی میبینم منم میگم دیر میاد خونه و رفیق بازه قبل بارداریم ام می ...

اخیییی طفلی بچه

مشکلتون حاد نیست میشه حلش کرد

تو که تا الان کوتاه اومدی بازم کوتاه بیا

بهش بی احترامی نکن اونم از تو یاد میگیره دیگه نمیکنه

براش حد ومرز بزار از یه بزرگتری که ازش حرف شنویی داره کمک بگیر دیگه تا دیر وقت بیرون از خونه نمونه

عزیزم منم تمام مشکلاتو تو رو داشتم حتی بیشتر

ولی با صبرو تحمل اوضام بهتر شده

شوهر منم رفیق باز بود انقدر از دوستاش ضربه دید به خودش اومد انقدر سر مسئله دیر اومدنش دعوا و کم محلی کردم درست شد 

یه مدت بمون خونه بابات واسه اشتی اومد براش شرط و شروط بزار و  برو خونه ات از دوباره بساز 

اولین قدمو خودت بردار تغییر بده روش زندگیتو 

بهش احترام بزار اونم مجبور میشه بهت احترام بزاره

طلاقو از ذهنت بنداز بیرون بخدا بعد طلاق اوضات بدتر میشه 

همه اینارو کشیدم که میگم بچه ت گناه داره تو تنها نیستی باید به فکر پسرتم باشی

خودتو از این شرایط نجات بده

با ارامش باشوهرت حرف بزن بزار پاپیش بزاره