2777
2789
عنوان

قدم در راه عرفان هدف از زدن تاپیک👇👇👇

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست
من تازه دوساله توبه کردم بعد به نظرم زیباترین هدف رسیدن به عشق واقعی خداست  عرفان میدونید سخته ...

ثابت قدم باشید ان شاءالله 

از این بعد دعاهای رو نمازم رو قرار گرفتن در کنار استادی عارف واقعی که هر قدمی بر میداره فقط فقط سوی خدا باشه میگم .

خیلی حس نابه واقعا حس عالیشو نمیتونم توصیف کنم اونم فقط یدونه کتاب از اون بزگواران خوندم حالا هم صحبت بودن باهاشون به کنار 

ما این کارا رو کردیم ولی هیچ استادی ما رو گردن نگرفت تازه من تا یه مراحلی هم رفتم ولی زندگیم داغون ش ...

فکر میکنین تمامی ترک محرمات و انجام واجبات رو انجام دادین 

بزار مثال بزنم شما هر شب نماز شب مبخونین و ترک نمیشه 

یا مثلا غیبت یا ... خیلی چیزهای ساده که به چشم ما کم میاد

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همین میگم دیگه کسی که میاد تئ این راه هزازتا امتحان و مشکل میاد سراغش که با راهنمایی استاد باید ر ...

آزمایشا ما رو ترکوند تا حالا انقد غم و غصه نکشیده بودم تو زندگیم هیچ استادی هم برام نفرستادن به هر کی هم میگم از کجا استاد پیدا میشه میگه خودش باید بیاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ثابت قدم باشید ان شاءالله  از این بعد دعاهای رو نمازم رو قرار گرفتن در کنار استادی عارف واقعی ...

کدوم استاد

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
2805
آزمایشا ما رو ترکوند تا حالا انقد غم و غصه نکشیده بودم تو زندگیم هیچ استادی هم برام نفرستادن به هر ک ...

تو تهران و قم و تبریز استاد میشناسم ولی دستیابی بهشون سخته 

فکر میکنین تمامی ترک محرمات و انجام واجبات رو انجام دادین  بزار مثال بزنم شما هر شب نماز شب مب ...

آره نماز شب نماز مستحبی نماز اول وقت دائم الوضو بودن غیبت نکردن تو کار کسی دخالت نکردن بی آزار بودن عشق به امام زمان ولی خیلی بد دیدیم اصن یه چی میگم یه چیز میشنوی

آره نماز شب نماز مستحبی نماز اول وقت دائم الوضو بودن غیبت نکردن تو کار کسی دخالت نکردن بی آزار بودن ...

همین ها خوبه ولی اخه خیلی سخته ببین یه درصد اخلاص ت مشکل داشته باشه هیچ چی قبول نیست 

یه خاطر همون میگم استاد

همین ها خوبه ولی اخه خیلی سخته ببین یه درصد اخلاص ت مشکل داشته باشه هیچ چی قبول نیست  یه خاطر ...

😅 حالا دیگه نمیتونم ثابت کنم اخلاص داشتیم یا نه پس ولش کن

😅 حالا دیگه نمیتونم ثابت کنم اخلاص داشتیم یا نه پس ولش کن

نه ولی همین خوبه اون دنیا به یه صلوات بدون اخلاص هم نیاز داریم 

من نگفتم اعمال بدون اخلاص قبوله یا نه گفتم تو این راه باید اخلاص داشت و گرنه زبونم لال من خدا نیستم بگم اعمالتون قبوله یا نه شرمنده یزره بد گفتم