2777
2789

هفت شهر عشق را عطار رفت

ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

بیاید با کمک همدیگه از مادیات و ظواهر دنیای مادی بگذریم و به عشق حقیقی برسیم .

هدفم از زدن تایپیک معرفی کتاب در زمینه عرفان .زندگینامه عرفا .معرفی سایتهای مفید .معرفی موسیقی عرفانی و اشعار عرفانی همراه با

تفسیر و خلاصه کمک به همدیگه برای طی کردن این راه و دادن تجربیات در این زمینه است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وای عرفان و دوست دارم ولی عرفان درست عرفان اسلامی اما سخته

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

من تو این زمینه مطالعه میکردم 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
استاد از کجا بیاریم

ایت الله بهجت گفتن شما به انجام واجبات و ترک محرمات بپردازید استاد خودش سر راه تون قرار میگره 

ولی اگر علاقه دارین ویس های استاد شجاعی تو ایتا با موضوعات داره گوش کنید 

کانال استاد فیاض بخش هم خوب هست /

چون من خودم ضربه دیدم میگم 

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
میتونین از تجربیاتتون ویا منابعی که استفاده کردین بگین 🙏

من تازه دوساله توبه کردم بعد به نظرم زیباترین هدف رسیدن به عشق واقعی خداست 

عرفان میدونید سخته راهنما میخواد الان نمیشه اعتماد کرد عرفان های عجیب غریب زیاد شده 

به نظرم اولین کاری که باید کرد اینه که گناه و خیلی کرد و واجبات عمل کرد بعد پا تو این مسیر ها گذاشت چون اگه آلوده باشه آدم سخته 

ایت الله بهجت گفتن شما به انجام واجبات و ترک محرمات بپردازید استاد خودش سر راه تون قرار میگره  ...

یدونه فیاض هست من تاییید نمیکنم یکی هم هست نمی‌شناسم 

ایت الله بهجت گفتن شما به انجام واجبات و ترک محرمات بپردازید استاد خودش سر راه تون قرار میگره  ...

ما این کارا رو کردیم ولی هیچ استادی ما رو گردن نگرفت تازه من تا یه مراحلی هم رفتم ولی زندگیم داغون شد جای اینکه خوب بشه توقعم نداشتم بهتر بشه ولی فکر نمیکردم یه جوریم داغون شه که نشه کاریش کرد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چه ضربه ای؟

یکی از بابای دوستام ذکر یونسیه میگفت بدون توصیه استاد صورتش و بدنش خال های سیاه ایجاد شد 

منم تو راه بودم و حتی یکی از امام ها برای نشون دادن ادامه راه بهم توصیه ای کردن تو خواب ولی من خر عمل نکردم ارزو دارم یه بار دیگه بیان خوابم 

ما این کارا رو کردیم ولی هیچ استادی ما رو گردن نگرفت تازه من تا یه مراحلی هم رفتم ولی زندگیم داغون ش ...

خب همین میگم دیگه کسی که میاد تئ این راه هزازتا امتحان و مشکل میاد سراغش که با راهنمایی استاد باید رد کنه این ازمایشات رو 

2810