2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمکم کنید

2 بازدید | 10 پست
دخترم دوسال و ه ماهشه تا حالا عادت داشت رو پا بخوابه امشب پاهاما با رژ قرمز کردم و گفتم نمیشه رو پا بخوابی بعد کلی تی وی و کلیپ و گریه بالاخره تو بعلم خوابید حالا استرس دارم یعنی هرشب اینجوریه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچوقت بچه هامو این عادت خواب ندادم. خواهرم ولی از اول این کارو میکرد حالا همش پادرد داره. روش بدیده. ضررش بیشتر از سودشه.
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
ببین ببر رو تختش. نه تی وی نه کلیپ نه چیزی. براش یه قصه از کناب داستانش بخون. بعد تموم شدنش هم بخوابون رو همون تخت. ممکنه فرار کنه جیغ بکشه گریه کنه. ولی هیچ عکس العملی نشون نده. عصبانی هم نشو فقط توجه نکن به گریه هاش. از تختش اومد بیرون باز برگردون بذار سر جاش. دوز اول شاید یکم سخت بشه ولی بعد چند روز اگه جدی باشی و تکرار کنی.دیگه راحت رو تختش میخوابه.من اینو روش رو از یه روانشناس و مربی کودک باد گرفتم.واسه همه بچه ها هم کار سازه
♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
روز اول شاید یه ساعت طول بکشه و داد و فریاد کنه اما به محض اینکه ببینه تو جدی هستی رو تصمیمت دیگه اروم میشه و میخوابه. بهتره وقتی داره گریه میکنه فقط کنارش بشینی و هیچی نگی. اما نذار از تخت بره بیرون
♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡