2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر ۸ سالم نمیسازن هر شب دعوا درست میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 80 پست
😂یهو میای خونه میبینی بچه چسبیده سینه دیوار 🤣 البته همه اینجوری نمیشن..من شاید شوخی لفظی کنم اونم ...

😂من اصلا رابطه خوبی با پدرم نداشتم 

ولی دخترم وابستشه 

یادم نمیاد بابام بخواد جایی بره بگم منم ببر ینی بچه گیا خدا خدا میکردم منو نبره خیلی مهربونه ها اذیتی نداشت 

ولی نمیدونم چرا انقد فاصله میگرفتم ازش 

الانم یه رو دروایسی خاصی باهاش دارم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور بعضی ها میگن بچس قدیما ۸ سالگی ازدواج میکردن و به بلوغ میرسیدن  .۸ ساله های الان هم گرگ شد ...

۸ ساله های الان گرگ شدن؟ ۱۸ساله اندازه گاو نمیفهمه

بچه ی ۸ ساله بفهمه؟

قدیم ازدواج میکردن صدتا بلا سرشون میومد 

غصه نخور درست میشه.

کاملا مشخصه دنبال جلب توجه . حتی وقتی دعواش میکنین دوست داره . چون می بینه بهش توجه دارین . همسرتون و خودتون تا می تونین بهش توجه کنین . این تغییر رفتار با اومدن بچه ی دوم در بچه ی اول بروز میکنه . اگه بتونین مدیریت کنین حل میشه و گرنه روز به روز بدتر میشه آخر سر تبدیل به تنفر از نوازد میشه . بهتره با یه مشاور حرف بزنین 

موقع قربون صدقه رفتن مخصوصا شما اول به اون کنین بعد نوازد خییلی حواستون به مسائل ریز باشه. 

قبل از اینکه اون بگه به باباش که بیا بازی کنیم . خود همسرتون یه مدت پیش قدم بشه 

اگه اطمینان خاطر داشته باشه که با اومدن نوزاد جایگاه خودشو پیش شما از دست نداده آروم میشه 

😂من اصلا رابطه خوبی با پدرم نداشتم  ولی دخترم وابستشه  یادم نمیاد بابام بخواد جایی بره ...

منم تقریبا مثل شماام 

حاصل رفتار پدر 

برا منم خیلی خوبه ولی از اول اگه پدر هی محبت جسمی نکنه به بچه یه حریم بینشون ایجاد میشه و بچه فاصله میگیره

شاید باورت نشه داشت میرفت مسافرت رفتم دست انداختم دور گردنش یکم بغلش کنم نمیدونم چه فکری کرد با خودش هلم داد عقب روبوسی کرد رفت 😐 از مسافرت هم که برگشت باز همین شد

کاملا مشخصه دنبال جلب توجه . حتی وقتی دعواش میکنین دوست داره . چون می بینه بهش توجه دارین . همسرتون ...

چند روز پیش رو تختی یه لک شد گفتم تمیز میشه گریه و زادی نمیشه برو گمشو خراب کردی بعد ناجور گریه میکنه باباشم خواب بعد هی میگم دوس داری بیاد تو اتاق دعوات کنه آخر داد زد سرش گفت بچه سرتو میکوبم به دیوار بازم ساکت نشد بعد اومد تو اناق یه دادی سرش زد ساکت شد 

چطور بعضی ها میگن بچس قدیما ۸ سالگی ازدواج میکردن و به بلوغ میرسیدن  .۸ ساله های الان هم گرگ شد ...

بببخشید قدیما خیلی گ*ه مخورن

چجوری طرف هنوز به بلوغ نرسیده و پ*یود نشده ازدواج مکرد؟ت خد عربستان عرب های جاهل هم صب مکردن ۹ سال بشه بعد

بلوغ عقلیم چیزی نیس ک بشه براش سن تعیین کرد ممکنه طرف ۵۰ ساله بشه و نرسه مثل پدر ایشون

کار هر شب من شده گریه  آخرشم میرسه به من فحشو و بد و بیراش

بنظرم توجه پدرشو میخاد ،همش برای جلب توجه

من اینجور مواقع به شوهرم میگم بچمو بغل کنه و بهش توجه کنه 

بنظرم توجه پدرشو میخاد ،همش برای جلب توجه من اینجور مواقع به شوهرم میگم بچمو بغل کنه و بهش توجه کنه ...

منم بهش میگم این کمبود محبت گرفته یکم نازشو بکش میگه کار نداشته باش باید تربیت شه 

منم تقریبا مثل شماام  حاصل رفتار پدر  برا منم خیلی خوبه ولی از اول اگه پدر هی محبت جسمی ...

الهی چی بگم 

بابای من خیلی محبت میکرد بغلو گاز گرفتنو شوخیو 

برام عجیبه همیشه ازش فاصله گرفتم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه روز کامل خونس خیلی هم بد دهنه شوهرم یه سره تهدید میکنه بچه رو فک کنم این اینجوری شده مال احپخلاقا ...

دلم به حال دخترت سوخت ،

شوهرت قربون صدقه بچه کوچیکی می ره بعد به دخترت میگه سرتو میبرم 

تو رو خدا نکنین این کار رو با بچه ،شوهرت عقل نداره

مشخصه موضوع چیه ،دخترت فهمیده باباش دوسش ندارد  فقط بچه جدید رو دوست داره

بببخشید قدیما خیلی گ*ه مخورن چجوری طرف هنوز به بلوغ نرسیده و پ*یود نشده ازدواج مکرد؟ت خد عربستان عر ...

اتفاقا پیامبر گفته از نمیدونم چی چی پدره که دختر تو خونه همسرش پریود بشه 

دقیق یادم نیست اون قسمتش و 

تازه اینجا از جاهلیت هم در اومده بودنا

بچه ۸ ساله درک و شعور و تربیت پذیره

بهتره توجیحش کنی که کارش اشتباه

چه معنی میده بچه شلوار پدرش رو دست بزنه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔