2777
2789

چیکار کنم این بچه چرا اینجوری شده مدام به باباش میچسبه هر جا میره باهاش میره تو خونه بهش گییر میده بشین پیش مت بعد باهاش شوخی های بد میکنه مدام لباشو میکشه شوهر مم بدش میاد میگه اگه شلوارم بیهد پایین کتک میخکری اونم گریه میکنه عوض اینکه نکشه با یه بالشت میوفته به جونش  پا میکوبه زمین راه میره اونم میگه همسایه شکایت میکنه اصلا ننیفهمه دوباره پا میکوبه بعد پاشو فشار داد مثل اینکه گفت نکوب اونم زد زیر گریه همین دیروز براس یه وسیله گرفتم ۵۰۰ تومن 

اصلا به جشمش نمیاد 

دخترت شلوار باباشو میکشه؟😐

بنظرم وفتی تنهایین حرف بزن باهاش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث بابا منو وخواهرم 

بابام میره حموم خواهرم منتظره باهاش بره بابام بدش میاد یا با شوخی شلوار بابام رو بکشه پایین 

بچه ان کنجکاون اونا بدشون میاد کنجکاو میشن و دلشون میخاد انجام بدت 

بچه ات درک نمیکنه کدوم کار خوبه کدوم بده بعد تو میخوای به خاطر یه وسیله همه چیو بذاره کنار؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗

ببین مو به مو خونه ما رو توصیف کردی.

فقط دخترم ۷ سالشه.

من به این نتیجه رسیدم، تذکر اوضاع بدتر میکنه، باهاش دوست باشین، بیشتر بهش توجه کنین، منظور اسباب بازی نیست، باهاش بیشتر بازی کنین . باهاش حرف بزن، مثلا رازاتو بهش بگو، بهش بگو تو بزرگ شدی و کمک حال منی

گلم ببرش پیش روانشناس. بچه خواسته واقعیش رو که نمی تونه بگه. روانشناس از روش های علمی تخصصی ریشه یابی و درمان می کنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿