2777
2789
عنوان

از اندامم خیلی بدم میاد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 95 پست
برای مو قرص ال دی (LD) شنیدم خیلی خوبه پودرش کن بزن به ریشه موهات دوستم داخل داروخونه بود می‌گفت حتی ...

پس اینطور ممنون🙏

منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر بیشترش بخاطر آقایونه دیگه وگرنه سالی یبار شیو نمیکردم🤣

اره دقیقا 

باسگاه که میرم همه خانوما برا جلب توجه شوهراشون میان یکی میگه باسن بزرگ یکی میگه کوچیک یکی میگه سینه بزرگ یکی میگه کوچیک تازه یکیشونم میگفت میخوام خیلی بزرگتر شه ۱۸۰درجه باز کنم 

اگه مردا نبودم ماکه مرض نداشتیم انقد خودمون اذیت کنیم که 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
یه سوتین اندازه کامل *ینه هات ببندت بعد روش یه نیمتنه از جنس خوباش که کش باشه بپوس اینطوری خوس فرم د ...

والا میپوشم از زیرش میزنه بالا همیشه تو مدرسه و جاهای دیگه درست میکنم پیر شدم🤦‍♀️

بازم مرسی 

اره دقیقا  باسگاه که میرم همه خانوما برا جلب توجه شوهراشون میان یکی میگه باسن بزرگ یکی میگه کو ...

همون خودم بیشتر بخاطر باسن و رون هام میرفتم ولی خب ارثی هس در نمیاد مگه با مکمل و....

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
سینه هات ۷۵ ؟😐😕 خو اینا کوچیکن نه بزرگ میگی خیلی بزرگن

هوف خیلی بده نسبت به سن و قد و وزنم همیشه در حال درست کردن سوتینم اوضاشون واقعا بده😐🤦‍♀️

از مهران رجبی اندام دیگ

خوبه اجی گفتم عکس نمیزارم 

چون اینجا آشناهامون زیاده حالا نظرای بقیه رم اسکرین میگیرم میخام بگم گذارش بزنن

من جایی میشناسم داروهای لاغری با ضمانت میده، خودمم استفاده کردم، اگ خواسی پیام بده آیدیشو بدم خودش ر ...

تضمین میکنی؟ چون اکثرا فیکه😕

باور کن خودم خوردم هیچ عوارضی نداشته، الکیه میگن شیشه داره، حداقل تو اینی ک خودم خوردم و ب بقیه معرف ...

پس آیدشو بده مرسی

2810