2777
2789
عنوان

از اندامم خیلی بدم میاد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 95 پست
نه خیلی بده افتاده و بزرگ متنفرم راهکار بده خاهر🗿

تنها راه لیفت هست دیگه راه کاری نیست 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیزم شما حتما پیش ی دکتر زنان برو احتمالا تنبلی تخمدان داری ک شکمت بزرگه و باعث ریزش مو هم میشه این ...

نمیدونم شکمم تازگیا اینجور شده

حتما میرم دنبال میکنم مرسی گلم 🥲🤌

منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای مو قرص ال دی (LD) شنیدم خیلی خوبه پودرش کن بزن به ریشه موهات دوستم داخل داروخونه بود می‌گفت حتی مورد داشتیم حواسش نبوده وقتی می‌خواسته بشوره به صورتش و گردنش و شونه هاش خورده موهاش زیاد شده یه خانوم دیگه هم بهم گفت پودرش کن با زرده تخم مرغ بزن به موهات خیلی تاثیر داره مثل اینکه

نه والا اصلا به درد نمیخوره بعد یه زایمان یجوری آویزون و شل میشه که نگو تازه حجمشم چند برابر میشه.. ...

یا ابلفضل🤦‍♀️

تنها راه لیفت هست دیگه راه کاری نیست 

امضات ۲۰ تا لایک داشت ولی نکردم 😅 دختر چاق و پشمالو و زشت

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
برای مو قرص ال دی (LD) شنیدم خیلی خوبه پودرش کن بزن به ریشه موهات دوستم داخل داروخونه بود می‌گفت حتی ...

با شیر هم میگن خوبه

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
امضات ۲۰ تا لایک داشت ولی نکردم 😅 دختر چاق و پشمالو و زشت

😅😉

نه بابا دلت میاد ما و پشم؟؟؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
😅😉 نه بابا دلت میاد ما و پشم؟؟؟

بیشتر بیشترش بخاطر آقایونه دیگه وگرنه سالی یبار شیو نمیکردم🤣

ببین بهترینش لیزر هست من پرمو بودم ،فقط کف دستم مونداشت😅 اپی لیدی میزدم ولی هر دوهفته باید میزدم ...

آهان پس اینطور

بنده خدا دوستم تو مجردی سینه هاش تا رو زانوش می اومد الان با دوتا بچه مربی باشگاه شده فقط باید ببین ...

خوشبحالش🤦‍♀️

من وزنم 67 با قد 159 سایز سینه هام 85 گلم مال تو 75 ک کوچکتره خب

نه والا خوب نیست افتاده اس و زشت بدم میاد

ندیدین که شما میگین خوبه😐🤦‍♀️

2810