2777
2789
عنوان

من اینجور دارم سعی میکنم حالمو خوب کنم.... ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 88 پست
دقیقا شکل خواهرزاده های من هستن 😁 اگه یه کم تمیزتر و قشنگتر دربیاریش اونم می‌خوام. چهارقل میشه صفحه ...

اونا طبق عکس و سلیقشون کشیده شده

مال شماهم طبق عکس میکشم خیالتون راحت باشه😘

ن طلایی روی سفید نمای قشنگی نداره

مگ اینکه سفید و مشکی باشه خیلی شیک میشه

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
دقیقا شکل خواهرزاده های من هستن 😁 اگه یه کم تمیزتر و قشنگتر دربیاریش اونم می‌خوام. چهارقل میشه صفحه ...

میشه زمینشم طلایی کرد روش با مشکی نوشت

اگه برا خونتون میخواین رنگ دکوراسیون خونتون رو بگید تا نظر بدم که چهار قل و وان یکاد رو ست و یه رنگ بکشم

چهار قل رو روی کدوم سایز میخواستید؟

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه زمینشم طلایی کرد روش با مشکی نوشت اگه برا خونتون میخواین رنگ دکوراسیون خونتون رو بگید تا نظر ب ...

مبلام کرم و طلایی هستن. از اینایی که میگی عکس نداری؟

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
میشه زمینشم طلایی کرد روش با مشکی نوشت اگه برا خونتون میخواین رنگ دکوراسیون خونتون رو بگید تا نظر ب ...

چهار قل همون سایز یک. آن یکاد هم میشه تغییر داد اون قسمت چپ رو یه چیز دیگه بکشی؟

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
مبلام کرم و طلایی هستن. از اینایی که میگی عکس نداری؟

اهاا پس کلا دکور خونتون تو همین طیف سفید و کرم و طلایی هستش؟؟

تلگرام یا ایتا دارید ک اونجا صحبت کنیم و نمونه کار بفرستم؟؟

چهار قل همون سایز یک. آن یکاد هم میشه تغییر داد اون قسمت چپ رو یه چیز دیگه بکشی؟

اهان خب اوکیه

وان یکاد رو اره میشه اصلا مدلای دیگ نوشت 

واستون چند نمونه کار میفرستم طبق سلیقتون انتخاب کنید

فقط اگ تلکرام یا ایتا داشته باشید بهتره

ایتا دارم

@parya_hastam

این ایدیمه توی ایتا

اونجا پیام بدید من عکسارو بفرستم

این آیدی رو کجا باید بزنم؟ زیاد بلد نیستم

اگه تو صفحه چت یه نفر ایدیمو بفرستی

بعد اون آیدی آبی میشه و بزنی روش وارد صفحم میشی

حتما اول آیدی باید @ باشه تا لینکش آبی بشه

اگرم نمیتونی الان درخواست میدم شمارمو میفرستم

ببین الان هرکس که میخواد جاعودی درست کنه ها؛ فانتزیشو درست میکنه

اینکه شبیه و کپی خودش بشه نمیشه

ولی با این حال اون عکسی ک واست فرستادماا دیدی که طبیعی تر از اینا بود

اگه میخواای ی عکس واقعی از خودش بده تا اینجور فانتزیش کنم

ولی خب بازم طبیعی تر اما کپی نه

میتونی هم فقط چهره باشه

@itxray    

ببین الان هرکس که میخواد جاعودی درست کنه ها؛ فانتزیشو درست میکنه اینکه شبیه و کپی خودش بشه نمیشه و ...

اونطوری ک میخاستم باشه نمیشه

چون اون عکسی ک دادم ک مثلشو برام درست کنین قبلا تابلوشو براش بردم واسه همین میدونه داستان چیه

نیازی نیستش

مرسی🤏🏽✨

آشناها بیرحـم ترازهَمن -
اونطوری ک میخاستم باشه نمیشه چون اون عکسی ک دادم ک مثلشو برام درست کنین قبلا تابلوشو براش بردم واسه ...

خب باش عشقم

همینی ک دارم روش کار میکنمو میخوای فقط چهرشو کار کنم؟؟؟

مثلا چهرشو با سایز ۷ ۸ سانت درارم

چون من بیشتر مشکلم با بدنشه😂

خب باش عشقم همینی ک دارم روش کار میکنمو میخوای فقط چهرشو کار کنم؟؟؟ مثلا چهرشو با سایز ۷ ۸ سانت در ...

بدنشو دوسدارم🥺😂

مرسی ازت مهربون

واسه کارای بعدی حتما مزاحمت میشم 

خیلیم ذوق داشتم واس اینکار ک قسمت نبود دیگه😔🙂

آشناها بیرحـم ترازهَمن -