2777
2789
عنوان

با دل شکستم برا تک تکتون ارزومندم

59 بازدید | 12 پست

به همه ارزو هاتون برسید. من خیلیییییی دلم شکسته حتی قلبمم درد گرفت سر یک موضوع

شمام برای من دعا کنید حالم خوب بشه

امشب شب قشنگیه:) 

بچه پنج سالم دوتا آرزو داره که از توان من خارجه از خدابخواین براوردشون کنه همین الان نشسته پیشم حرفشون میزنه😔🙏🏼

مادر فرزندی هستم که با سن کم غم های زیادی توی قلبشه فرزندی که در آرزوی پیش دبستانی رفتن کیف به کول می شینه دم در تا ظهر که بچه های پیش دبستانی رو ببینه و ذوق کنه فرزندی که پدرش جز یه زخم هیچی بهش هدیه نداد😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا ثاپیک احر منو گزارش بزنید حذف شه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

انشالله آروزوت برآورده شه و طعم اجابت دعا رو بچشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيقَةِ فاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبيبَةِ حَبيبِكَ وَنَبِيِّكَ وَاُمِّ اَحِبّآئِكَ وَاَصْفِيآئِكَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمينَ، اَللّهُمَّ كُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَكُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها، اَللّهُمَّ وَكَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَليلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْكَريمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَيْها وَعَلى اُمِّها صَلاةً تُكْرِمُ بِها وَجْهَ اَبيها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْيُنَ ذُرِّيَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامِ»

انشالله آروزوت برآورده شه و طعم اجابت دعا رو بچشی به حق صلوات فاطمی«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّيق ...

چه قشنگ دعا کردی انگار صداش اومد تو گوشم ..برای منم دعا کن مرسی عزیزم برات دعا میکنم