2777
2789
عنوان

اطرافتون ادمی‌هست که زبونش نیش داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست
نمیشه ب خدا هرروز بدو‌بدتر میشن  من‌تاللان راحت میگذشتم‌از حرفاش الان نیمتونم در عذابم

از قدیم گفتن ظالم سالمه حکایت اینطور آدمای لجنی هست ایشالله که خدا لعنتشون کنه

صلوات

باکسی مث‌‌ پدرشوهر نمیشه قطع رابطه کرد چون‌شوهرم‌قانع نمیشه  جلو‌اون‌انقدددد احترام میذاره بهم ...

دقیقا برای منم پدرشوهرمه 

اصلا لازم نیس جواب بدی 

ما یه ساختمونیم

ولی اصلا تا ضرورتی پیش نیاد نمیرم

برم حتی باهاش دست نمیدم از دور یه سلام میدم

همیییییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره متن وتغییر دادم بقیش و‌میخونی  من‌وقتی تیکه میندازه انقد حالم‌بد میشه بدنم‌میلرزه حرفی ...

باید قوی بشی و هر بار تیکه انداخت یه سنگین ترش بهش بندازی 

اونجا که میگه زنهایی که شوهراشون فوت میکنن ازاد میشن و ...بگو زنهای فامیل شما اینطورن حتما 

اونجا که میگه عید امسال و سیزده بدر بگو حالا ببینیم کی تا اون موقع زندست 

من‌اصلا بلد نیستم جواب بدم لال میشم حرفی بخوام بزنم اشکم‌میریزه ولی چرا مجبورم شوهرم واقعا قانع نمی ...

یه چیزی بهتون بگم

ما خودمون خالق ظلم هستیم! وقتی اجازه میدیم به هر کسی که به ما اهانت کنه

قوی باشین و خودتون رو از هر لحاظ بالا ببرین

شما مسبب مشکلات مردم نیستین

نزارین روی شما بالا بیارن (عذر میخوام🌸)

پشتتون رو بکنین به بی ادب ها و بی ادبی ها

الان اینترنت در دسترس همه هست، از مشاوره های آنلاین رایگان استفاده کنین، از دانش آدم های آگاه استفاده کنین، بخدا وقتی قوی بشین کسی جرات نمیکنه نفس بکشه کنارتون

💚

بیین ی چی خدانترسی که نگو  خیلی راحت ب خدا و‌پیامبر توهین میکنه نماز خوندنم‌و‌مسخره‌میکنه

پس بیخیالش شو .خدا هدایتش کنه 🙏

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.