2777
2789
عنوان

اطرافتون ادمی‌هست که زبونش نیش داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست
تو هم یه حدیث بگو که قبر مار و عقرب ندارد مگه برای کسی که نیش زبون و تلخ زبون داشته باشه و دیگران از ...

بیین ی چی خدانترسی که نگو 

خیلی راحت ب خدا و‌پیامبر توهین میکنه نماز خوندنم‌و‌مسخره‌میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا یه موردش تعریف کن تا بگم چی بگی

یبار شوهرم با خواهرش سر ی اشتباه خواهرش دعواشون شد رفت خونه‌پدرش دعوا کرد با خواهرش و اینا

من هفته بعدش ک‌رفتم میگفت اره خدا لعنت کنه زن‌بد و‌که خواهربرادرو‌بهم‌میندازه خدا بی جواب نمیذاره این کارارو‌

اصن ب من‌ربطی نداشت نفرین میکرد  

ب هیچ‌عنوان هیچ‌مناسبتی براش اهمیت نداشت یعنی نه یبدا ن نوروز هیچی ن تولد کلا سیزده بدر هیچیییی ی ماه پدرم‌فوت شده از اون‌روز هر لحظه میگه عجب عیدی بشه امسال سیزده بدر میریم‌فلانجا درحالی ک‌تا پارسال اسم‌سیزده بدر میاوردیم‌جنگ‌مینداخت ک من هزارتا مریضی دارم یا میگه روز‌پدر همه بچه هام بیان دور هم نمیگه من تازه اینطوری شده چرا باید اسم‌روز‌پذر ک‌برام‌اهمیت‌نداشته بیارم 

یا هی درمورد خانومایی ک‌شوهرشون فوت میشه ازاد میشن‌میگه‌منظورش مامانم

یبار شوهرم با خواهرش سر ی اشتباه خواهرش دعواشون شد رفت خونه‌پدرش دعوا کرد با خواهرش و اینا من هفته ...

مثلا بگو بعضیا بچه هاشون درست تربیت نمیکنن وقتی زنش میدن هر رفتار بدش میندازن گردن زن بیچارش 

همونطور که اون غیر مستقیم تیکه میندازه تو هم غیر مستقیم جواب بده 

تا مجبور نیستین باهاش روبه رو نشین

اگه هم شدین بی احترامی نکنین چون خودتون اذیت میشین

توی صورتش اصلا نگاه نکنین 

بگین سلام، حالتون چطوره؟ ولی اصلا نگاهش نکنین

اگه داستان سرایی میکنه و مثال میزنه و میگه منظورم شما نیستین، شما هم داستان سرایی کنین و مثال بزنین و بگین منظورم شما نیستین😉

من اگه باشم وقت نازنینم رو صرف این مدل آدمها نمیکنم، آدم از یه سنی به بعد آرامش میخواد دیگه!

هرگز اجازه ندین شان انسانی تون رو کسی زیر پا له کنه، حتی اگه پدر خودتونم باشه

واقعا متاسفم برای بزرگسالانی که اینهمه ناآگاهن

بابا تو بزرگی تو باید افتخار فامیل باشی نه مایه ی تشویش! 

💚

مثلا بگو بعضیا بچه هاشون درست تربیت نمیکنن وقتی زنش میدن هر رفتار بدش میندازن گردن زن بیچارش  ...

دوباره متن وتغییر دادم بقیش و‌میخونی 

من‌وقتی تیکه میندازه انقد حالم‌بد میشه بدنم‌میلرزه حرفی بزنم اشکام‌میریزه

تا مجبور نیستین باهاش روبه رو نشین اگه هم شدین بی احترامی نکنین چون خودتون اذیت میشین توی صورتش اص ...

من‌اصلا بلد نیستم جواب بدم لال میشم حرفی بخوام بزنم اشکم‌میریزه

ولی چرا مجبورم شوهرم واقعا قانع نمیشه ک‌من‌در عذابم

ایشالله هر کی زبون نیش دار داره مار زبونشونو نیش بزنه به حق این شب عزیز

نمیشه ب خدا هرروز بدو‌بدتر میشن 

من‌تاللان راحت میگذشتم‌از حرفاش الان نیمتونم در عذابم 

تا دلت بخواد دارم از این آدما ولی راه حل من کمتر دیدن و نادیده گرفتنشونه اتفاقا خیلی هم نسبت نزدیک ...

باکسی مث‌‌ پدرشوهر نمیشه قطع رابطه کرد چون‌شوهرم‌قانع نمیشه 

جلو‌اون‌انقدددد احترام میذاره بهم یعنی ب قران شوهرم‌پاش و‌میذاره توخونه یطوری باهام‌حرف میزنه باباجان باباجان میگه بهم خب هرچیم‌بگم‌باورش نمیشه

2810