2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5101 بازدید | 603 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسریع در امر فرج و سلامتی آقا 

نوکری خودم در زمان ظهور و دولت کریمه ایشان 

عاقبت بخیری و خیر کثیر در دنیا و آخرت 

عاقبت شهادت فی سبیلک 

همش از فضل و رحمت خدا 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام خوبی

سلام گلم باردارم ولی دختر خداکنه راحت یه زایمان طبیعی کنم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
الهی همه به خواسته دلشون برسن❤️ اونی که می‌خوامش معجزه وار وارد زندگیم بشه ❤️ خدایا تو بخواه که بشه ...

فقط اشکریختم 

حتی ی نفر نیومد بگه ب آرزم رسیدم 

تو این تایپیک تا الان فقط خودم ب ارزوم رسیدم ....  خدا خودش میدونه 15 سال آرزوم بوده و امسال رسیدم 

از خدا ممنونم  و  

امام زمان رو به مادرش حضرت فاطمه س) قسم میدم همینجور ک امسال نوبت من بود ... هر روز رو نوبت یکی از دوستان قرار بده و تا سال دیگه همه ب آرزوشون برسن ....

ریپلایشون کنمو اشکشوق بریزن

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟

عزیزم خیلی خوشحالم برات😍

خداروشکر موفق باشی

الان با کسی ک دوسش دارم تو رابطم و به امید خدا چن سال دیگه ازدواج میکنیم

خاله هم فعلا نشدم ولی اگه خدا بخواد تا چن ماه اینده شاید بشم

دورت بگردم ی چیزی بگم بهت ؟تا الان تقریبا همه اونایی ک ریپلای کردمو اومدن تایپیکم دارن میگن نرس ...

عزیزمی مهربون♥️

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟

خدا را شکر به ارزوت رسیدی

من نه هر روز بدتر از دیروز مریضی و بی پولی هم اضافه شده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
قبول بشم امسال 😃

سلام استارتر 

معجزه ی خدا رو میبینی.‌.. میبینی خدا چقدر بهم لطف داره :)

قبول شدم🥺😭❤️

مرسی که لایکم کردی امسال در این لحظه و جایی که هستم دارم آرزویی که پارسال کردمو زندگی میکنم و تبدیل به واقعیت شده🥺❤️

خدایا عظمتت رو شکر بینهایت دوستت دارم❤️❤️❤️❤️❤️

ببخشید که بنده ی ناسپاسی هستم و بنده خوبی نیستم برات ولی تو همیشه و همه جای زندگیم هوای منو داری و تنهام نمیذاری... 💔❤️❤️❤️❤️

:)

آرزوی امسالم اینه دعا کنید بهش برسم🥺

از لحاظ ارتباط اجتماعی و درسیم خیلی پیشرفت داشته باشم و برم سرکار تا سال آینده ان شاء الله. یک کار خوب گیر بیارم دستم تو جیب خودم باشه.🥺❤️🩵

ممنونم❤️❤️❤️

:)