2777
2789

از علایم نی نی هاتون بگین من که کاملا گیج بچم نمیدونم الرژی داره یا فقط رفلاکسه😔خواهش میکنم کسی چیزی میدونه دریغ نکنه 

من دخترم سه بار حتی بستری شد از ۳ ماهگی تا ۵ ماهگی الان ۶ ماهشه یک ماهه که دارم رعایت میکنم

کلا فک کنم نباید پروتئین گاوی مصرف کنی اگه شیر میدی و اینکه تو غذاهای کمکیشم پروتیین گاوی نباشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اگر با خوردن غذاهای آلرژی زا رفلاکس تشدید بشه نشانه رفلاکس الرژیکه

رفلاکسش پنهانه مدام شیر میاد تو گلوش اذیتش میکنه مگه خیلی هم بی تابی میکنه موقع شیر خوردن ولی خب اگزما یا اینکه مقعدش قرمز بشه اینارو نداره

استفراغ شدید اسهال آبکی بی حالی بی اشتهایی بی قراری خواب نداشت بچه اصلا 

اسهال شدید داشت ولی الان یه مدته یبس شده بهش دارو امپرازول میدم و پدی لاکت خوابشم بدک نیست تو بغلم خوب میخوابه میزارم تو تخت بی تابه زور هم زیاد میزنه

بله

باید تو سطح شیب دار بخوابانید از سر تا نوک پاشو روی سطح شیب دار بذار. با پتو زیرش یه مثلث درست کنید سرش بالا باشه. پاهاش پایین. الان تازه اول رفلاکس به مرور زیاد میشه و علائمش شروع میشه ۴ ماهگی اوج رفلاکس. پسر منم همین بود .

دمای خونتون باید خنک باشه اولین نکته کرما هست دمای خونه باید ۲۵ درجه باشه.  سطح شیب دار. موقع خواب تایم خوابشو سه قسمت کن. اول بچه رو به سمت چپ بخوابون بعد به پشت و درنهایت به راست.

لبنیات و گوشت گاوی نخور. ماهی نخور. غذاهای آلرژی زا نخور. انواع سس رب صنعتی و کارخونه ای کیک و کلوچه و.. چیزهایی که توش جوش شیرین و بیکینگ پودر داره. نخور

مواد غدایی ترش مزه و اویه جات به جز زنجبیل نخور. خودت عسل و زنجبیل بخور شهرت گرم شه. موقع آروغ گیری هم فقط بچه رو ایستاده نگهدار تا خودش آروم بزنه پشتشو نزن چون هوا یهو بالا میاد شیر رو با خودش میاره.

این نکات رو رعایت کنی کنترل میشه تا ۶ ماهگی بهتر میشه. پیج دکتر بهروز مقدادی رو دنبال کن همه نکاتشو رعایت کن بهترین دکتر در زمینه رفلاکس کودک هستند

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم