2777
2789
اهان اره دیگه شروع کنیم دفتر کنکورو ببندیم یه دفعه تموم شه بره

من ک خودم انسانیم س ماه وقت دارم از بهمن شروع میکنم 

تو ک ۵ ماه وقت داری خیلی راحتری شروع کن حتما میتونی نزاری بمونه سال بعد امسال فرصته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک خودم انسانیم س ماه وقت دارم از بهمن شروع میکنم  تو ک ۵ ماه وقت داری خیلی راحتری شروع کن ح ...

میخوام برا اردیبهشت کامل اماده شم حالا تیر به کنار برا همین منم ۳ ماه وقت دارم مث خودت بمونه برا سال بعد کی میخواد یازدهمو ایجاد سابقه کنه همین امسال باید بریم

یازدهمی؟بابا خیلی وقت داریی بنظرم بعد امتحانای خردادت مشاور بگیر کمکت میکنه یازدهمم شروع کن برنامه ...

میخام برم قلمچی بنظرتون خوبه؟

یا اینکه خودم کتاب تست بگیرم بخونم

#تعلیق
اره بگو 

ممنون

کسی ک دیپلمش نظام قدیمه بخواد کنکور بده باید همه درسارو ترمیم کنه بعد اگه هدفش کنکور ۱۴۰۴ باشه

۱۴۰۳ دوازدهم رو ترمیم کنه ۱۴۰۴ یازدهم ترمیم بشه

چون دوازدهم ترمیمش سال گذشته بود ضریبش خیلی کم میشه بضررش میشه یا چی؟!

میخام برم قلمچی بنظرتون خوبه؟ یا اینکه خودم کتاب تست بگیرم بخونم

قلمچی بری عالیه البته اگه آزمونها رو جدی بگیری و درست و حسابی تحلیل کنی مشاور بگیری و طبق برنامه راهبردی بری جلو 

اکثر اونایی که دهم یازدهم میرن قلمچی جدی نمی گیرن موفق نمیشن

Intj 💚🐌
قلمچی بری عالیه البته اگه آزمونها رو جدی بگیری و درست و حسابی تحلیل کنی مشاور بگیری و طبق برنامه راه ...

مگه خودش مشاوره نداره؟

برنامه راهبردی چیه میشه راهنمایی کنید؟

#تعلیق
مگه خودش مشاوره نداره؟ برنامه راهبردی چیه میشه راهنمایی کنید؟

قلمچی پشتیبان داره مشاور نداره 

پشیبان من فقط دو هفته یه بار زنگ میزد روز قبل آزمون که فردا آزمونه حواست باشه شرکت کنی همین برنامه شخصی نمیده گزارش کار نمیتونی براش بفرستی در واقع مشاور نیست

برنامه راهبردی قلمچی یه برنامه از کل ساله و مباحثی که توی هر آزمون قراره بیاد از آزمون اول تا آخر و آزمون های جمع بندی موقعی که ثبت نام میکنی این برنامه رو میدن

Intj 💚🐌
ممنون کسی ک دیپلمش نظام قدیمه بخواد کنکور بده باید همه درسارو ترمیم کنه بعد اگه هدفش کنکور ۱۴۰۴ باش ...

وا اون بی ک هدفش ۱۴۰۳ هستش هم امسال میده خلاص

من خودم دیپلومم مال سال ۹۷ 

امسال دارم‌کنکور میدم و ترمیم معدل ب ضرر چی اخه🤦‍♀️🤦‍♀️

وا اون بی ک هدفش ۱۴۰۳ هستش هم امسال میده خلاص من خودم دیپلومم مال سال ۹۷  امسال دارم‌کنکور می ...

من مال ۹۶

نه نه منظورم این نیس ک ترمیم ب ضرر باشه

چون کنکور ۱۴۰۴ رو میخوام بدم دوازدهم و یازدهم باید ترمیم بشه دوتا پایه همزمان قطعا نمیرسم

هرسال ضریب هاشونم فرق میکنه منظورم اینه چون دوازدهم ترمیمش برا سال گذشته میشه بضررمه یان

در کل باید چکار کنم

من مال ۹۶ نه نه منظورم این نیس ک ترمیم ب ضرر باشه چون کنکور ۱۴۰۴ رو میخوام بدم دوازدهم و یازدهم با ...

خب تو اولا امسال کنکور بده چون وقت زیاده و قبول میشی 

بعدشم اگ نمیخای کنکور بدی امسال مال دوزادهمو ترمیم بزن ک بشی ۱۹ 

سال بعدم ۱۱ بزن همراه با کنکورت

خب تو اولا امسال کنکور بده چون وقت زیاده و قبول میشی  بعدشم اگ نمیخای کنکور بدی امسال مال دوزا ...

اره خب میخواستم همین کارو کنم

اما چون هر سال تراز تغییر میکنه یکم استرس گرفتم

2810