2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک ازدواج فامیلی

211 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم در نی نی سایت ممنون میشم منو تو این مورد راهنمایی کنید 

با همسرم ازدواج فامیلی داشتیم و دختر خاله پسر خاله هستیم تو اطرافیان اصلا بیماری ژنتیکی نداریم مشاوره هم رفتیم آزمایش خیلی گرون بود تقریبا من و همسرم 50 ملیون تومان میخواستم بدونم جایی رو میشناسید معرفی کنید ارزون تر باشه یا تجربه ای در مورد دارید و یا دکتر متخصص در این مورد میشناسید معرفی کنید مرسسسیی❤️❤️❤️❤️❤️🥴🥴🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔥 لگ براق اورجینال رنگ سرمه ای 🔥

✅ پارچه ترک Al Kim chic

✅ کمر گنی ۱۰ سانتی متر

✅ سایز لارج ۳۸ تا ۴۲

✅ سایز ایکس لارج ۴۲ تا ۴۶

✅ قد لگ از کمر تا مچ ۹۰ سانتی متر

قیمت 220 هزار تومان

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-براق-سرمه-ای-چیک/

۵۰میلیون تومن!!!!!! چه خبره؟؟؟ یادش بخیر ما ده سال پیش۴۲۰ دادیم! فک میکردم الان نهایت چهار پنج تو ...

آره خیلی زیاد شد هزینش تازه این برای آزمایش 433 تا زن بود فقط اگر 4000 تا ب علاوه یه بیماری شایع رو میخواستی ک سر بفلک میکشید 😑

یعنی گفته آزمایش هولگزوم بدین همین اول شمابایداول کاریوتایپ بدین ببینین اصلا ژن مشابهی دارین

ن فقط بهمون گفت اگر میخواهید 433 تا ژن رو آزمایش کنیم انقد میشه هزینش ک داخلش سه تا بیماری شایع و پر خطر هست ک این گرونش کرده 

انگار مثل فروشگاه مثل پک های اقتصادی کرده بودن 

یه پک هم داشت ک گفت 4000 تا ژن و ب علاوه همون سه تا بیماری ک جدا باید در خواست بدید براتون آزمایش کنیم 

ن اصلا نمی‌دونستم چیه از شما شنیدم الان 

همین آزمایشی که میگی ۴۳۳ژن روآزمایش میکنن بهش میگن هول اگزوم.البته شماسابقه بیماری ندارین بنظرم فقط کاریوتایپ بدین اونم چون ازدواج فامیلی هستین