2777
2789
عنوان

هر کی ivf از نوع pgd کرده بیاد کمک

51 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من و همسرم ۱۰ ساله ازدواج کردیم آزمایش ژنتیک دادیم و متاسفانه همسرم کروموزم ۱۰ اش وارونه اس خودمم pcos هستم و سینه فیبروکیستیک دارم و همینطور کولیت الستراتیو ک اینو جدیدا مبتلا شدم بعد از دو بارداری و دادن ازمایش امنیوسنتز هر دو مشکل دار بودن و منجر ب سقط شدن بعدش دکتر ها گفتن دیگه طبیعی باردار نشم و حتما ivf از نوعpgd کنم حالا با این گرانی ها موندم کدوم مرکز برم بهتره؟بیمه تکمیلی دانا هم داریم .کدوماتون تو مراکز رویان یا ابن سینا ای وی اف کردین ؟چطور بوده‌ نتیجه گرفتین؟راضی بودین؟ تورو خدا بیاید از تجربیاتتون بگید.

در حال حاضر پیش خانم مرضیه آقا حسینی میرم توی کلينيک امید اما هنوز پروسه پانکچر رو شروع نکردم فقط آزمایشات اولیه رو دادم اما چون یکم بداخلاق هس باهاش حس راحتی ندارم ک آرامش بگیرم و با خیال راحت ب جواب سوالاتم برسم و میخام دکتر و کلينيک ام رو تغییر بدم. 

خب برو رویان بیمه تکمیلی داری زیاد در نمیاد

نظر خودمم همینه ولی یسری ها ک توی کلینیک بودن خوب تعریف نمیکردن از این مرکز میخاستم نظر دوستان رو بدونم ک آیا راضی بودن و نتیجه گرفتن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر خودمم همینه ولی یسری ها ک توی کلینیک بودن خوب تعریف نمیکردن از این مرکز میخاستم نظر دوستان رو بد ...

رویان شناخته شدس اگه تهرانی کلینیک میلاد هم خوبه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗