2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 52 پست
خب چرا میگی چ مرگتونه ؟ چون ویدم کسایی ک اون دلایل زنده بودن رو از دست میدن یا خیلی کمه  افسرد ...

آدما حق انتخاب دارن،  اینکه قوی باشن یا ضعیف دست خودشونه،  منم کم مشکلات نداشتم،  هر بار که غصه اومد سراغم به جای فکر به خودکشی مینشستم یه دل سیر گریه میکردم ولی تسلیم نشدم، بعدش پاشدم، خودمو جمع کردم، برای بدترین مشکلم شش ماه تمام من شبا با گریه میخوابیدم،افسردگی گرفتم،یه مرده ی متحرک بودم، ولی خدا شاهده یه بارم نشد فکر خودکشی به سرم بیاد، آدمی که اینجاس تا آزمایششو پس بده نباید وا بده، هر چیم که باشه، نمیگم آدم خوبی بودم ولی ضعیف نبودم، گذر زمان و صبر مشکلاتو اگه حل نکنه،  کمرنگشون میکنه، اگه منظورت مشکلات مالی و شغلیم هست که اینا چیز تازه ای نیست، آدم زرنگ باشه، سهم خودشو از دنیا میگیره،  حالا زیادم نبود، نبود،  به درک، به خدا غصه ی همه چی رو بخوریم نمیتونیم زندگی کنیم،  من از قشر متوسط شاید رو به پایین جامعه م، ولی انقد کشیدم که دیگه حوصله م نمیکشه واقعا،  زدم به بی خیالی و خوشم، از یه جایی به بعد یه حسی درونت بوجود میاد که آره همینه که هست، یا راضی باش و با همین داشته هات شاد باش، یا افسردگی بگیر و بمیر و دم نزن، من اولی رو انتخاب کردم

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...
آدما حق انتخاب دارن،  اینکه قوی باشن یا ضعیف دست خودشونه،  منم کم مشکلات نداشتم،  هر ...

خب وضع منم مث توعه من اگه خودکشی رو میخاستم انتخاب کنم ک زودتر اینکار رو کردم ادامه دادم تا جایی ک الان مشکلات پیش میلد صبورم ,آروم میتونم کنم خودم رو ، نیمه پر لیوان رو میبینم و ب جایی رسیدم الان ک چشمم خشک شده از بس گریه کردم :) ! نگفتم طرز فکر شما بده 

ولی جلوی ی آدمی ک  شکننده نباید گفت چ مرگتونه شاید زیاد برای شما بد نباشه ولی خب . 

افسرگی هم ی مرحلع هایی داره حمایت خانواده هم باشع میشه از پسش بر اومد ، ولی خب همچین شوخی هم نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وضع منم مث توعه من اگه خودکشی رو میخاستم انتخاب کنم ک زودتر اینکار رو کردم ادامه دادم تا جایی ک ا ...

ولی من نگفتم چه مرگتونه،  بار منفی این جمله زیاده 

گفتم دردتون چیه؟  منظورمم بد نبود،  شاکی بودم یه جورایی از این که این چند وقت فقط تاپیک خودکشی میبینم توی سایت، ولی نظر شمام محترمه،  سعی میکنم دیگه این کلمه استفاده نکنم. 

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...
خیلی ممنون .  در ضمن شما خیلی قوی هستید 💛✨️

خواهش میکنم،  ممنونم ازت 

انقد دیگه خوردیم که پوستمون کلفت شده