یه راه بگید ..چجوری خودمو بکشم..میخوام راحت بشم..من دیگه نمیتونم این زندگی لجن رو تحمل کنم...تاکی باید اینقد بدبختی بکشم...خودمو میکشم راحت میکنم ازین زندگی...دیگه نمیخوام بدبختی بکشم
هرکدام ازینارو خاسی انجام بدی قبلش ب دردش فک کن همونجا پشیمون میشی نتیجه خدمه بهت گفتم
شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودکشی چرا؟من خیلیییی به خودکشی فکر کردم اصلا حال نمیده زندگی کردن بهتره بمیری تنهای تنها میشی شاید تاسالگردت بیان سرمزارت بعدا فراموش میشی فکرشوبکن باید وایسی تا تمام دنیا بمیرن اصلا فکرکردن به اینکه این همه وقت تنهاباشی عذاب آوره
شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
اون ۲ ملیون بچه آفریقایی ک از گشنگی میمیرن هم این انتخاب دو زندگی رو داشتن ؟ یا گشنگی مهلت بهشون ندا ...
حتما حکمتی داشته.حتی اگه توی این دنیا جاشون قشنگ نبوده باشه اون دنیا حتما جای بهتری دارن خیلی از همونا کنار خانوادشون با تموم سختیا کنار اومدن و حداقل ب خودکشی فکر نمیکنن
چشم و گوشم بازه بازه، باور کن، چرا توی این کشور کوفتی ام هستم ولی دلایلم برای زنده بودن خیلی ب ...
خب چرا میگی چ مرگتونه ؟ چون ویدم کسایی ک اون دلایل زنده بودن رو از دست میدن یا خیلی کمه
افسردگی آمارش بالاعه اون سگ سیاه افسردگی باعث میشه آدم چشم و گوشش نسبت ب اینا بسته شه :) این بلایی ک سر جوان ها میاد مخصوصا ک اونا تو بازه زمانی حساسی هستند
فک میکنی بعد مردن اون دنیا گل بلبله😐اوندنیا از اینجا همم سختره تقصاص همه کارهایی که کردی پس میدی حتی کوچکترینشو
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
حتما حکمتی داشته.حتی اگه توی این دنیا جاشون قشنگ نبوده باشه اون دنیا حتما جای بهتری دارن خیلی از همو ...
چون نمیدونن خودکشی چیه فدات
اکثریت ب ده سال هم نمیرسیده از گشنگی مردن این آمار دو ملیون نفر مال زیر ۱۰ ساله . ولی بقیشون ک ازگشنگی نمردن چی میشه ؟ وارد بازی جنگ داخلی میشن یا از فقر میمیرن یا آدم میکشن یا کشته میشن یا خودشون رو خلاص می کنن :)
چون نمیدونن خودکشی چیه فدات اکثریت ب ده سال هم نمیرسیده از گشنگی مردن این آمار دو ملیون نفر م ...
خب بنظرت من الان برای اون دو میلیون نفر میتونم چیکار کنم؟این ی مسئله جهانیه ما الان اینجاییم ک نزاریم ی ادمی ک از اون کودکان نیست خودکشی کنه و قوی باشه ن اینکه در مورد مسائل جهان و کودکان صحبت کنیم عزیز
خب بنظرت من الان برای اون دو میلیون نفر میتونم چیکار کنم؟این ی مسئله جهانیه ما الان اینجاییم ک نزاری ...
من بحثم سر این بود ک شما گفتی ما میتونیم بین دو زندگی انتخاب کنیم و فلان
منم برگشتم با ی مثال ب قول شما جهانی گفتم ک اون دو میلیون نفر و بیشتر از دو میلیون نفر این زندگی رو ک انتخاب نکردن ک حتی ی روز خش هم ندیدن همین وگرنه من بحث خودکشی نیاوردم وسط