2777
2789
عنوان

زندگی بعد بچه چجوریه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 81 پست

عاشقانه ها ک از نصفم کمتر میشه

اما عشق درونی هنوز هست

کلا شکل زندگی عوض میشه و نصف بیشتر وقتت دیگه واسه خودت نیست و هیچ اختیاری توش نداری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اره عاشقانه هام هزار برابر شده ولی دیگه عاشق بچه هام شدم نه شوهرم🤣🤣🤣🤣🤣

جدی شوهرت چی اونم همین حسو داره

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی واسه عاشقانه ها نمیمونه 😏

چرا اخه شما بچه داری من تنهام تو شهر غریبم هستم نمیدونم از پسش بر میام یا نه

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 

صادقانه بگم درد و بلاشون تو جونم پیش مرگشون بشم ولی اگه میدونستم خیلی سخته هرگز بچه نمیاوردم. رابطه منو شوهرم قبل بچه عالی بود الان خوبه .از صبح انقد سر و کله با بچه میزنی که واقعا توانی برای همسر نمیمونه 

تازه من مثلا صبورم نه بچه هارو کتک میزنم نه خیلی داد میزنم وای واقعا صبر ایوب میخواد سر و کله زدن با بچه

ولی اسی دیگه زندگی مثل قبل بچه اصلا نمیشه 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

خواب تعطیل،خستگی زیاد،استرس اینکه بچه تو خواب خفه نشه،خوب شیر بخوره،وای چرا پی پی نکرد،خاک برسرم شد چرا اسهال شده،وای دماغش کیپ شده.و هزاران استرس دیگه کلا اولویت اول وسط وآخرت میشه بچه،این وسط مسطا،حال شوهر بدبختم می‌پرسی اونم چند ماه یبار،و اینگونه تبدیل میشه به یه مادر خسته و افسرده،بعد از بچه دیگه منی وجود نداره

اولش که بچه میاد عاشقانه کلا تعطیل میشه،همه عشق زن و شوهر میشه بچه،توجه به هم کم میشه،وقت نمیمونه واسه همدیگه بذاری ولی بعداز چندماه بهتر میشه،دخترم ۴ماهشه الان دوباره داره بهتر میشه

ولی درکل بچه داری خیلیییییییییییی سخته،خیلییییییییی خسته میشی،جوری که شبا بیهوش میشی از خستگی و باید خیلی فداکاری کنی بخاطر بچه ات و از همه چیزت باید بزنی،از تفریح،از سفر،از روابط عاشقانه،قرارهای دونفره و ...

خدایی از دست همین بچه الان حوصله ندارم تایپ کنم برات😵‍💫

عزیزم🤣🤣🤣ولی من اصلا دوس ندارم شوهرم منو فراموش کنه دوست دارم با وجود بچه بازم مثل قبل باشیم

بچه ها وقت آدم رو خیلی میگیرن تا یه سنی آسایش آدم رو هم تا حدی مختل میکنن ولی داشتنشون لذتی داره که ...

اون ک اره میخوام بدونم عشق بین زن و شوهر کم میشه یا بیشتر