2777
2789
عنوان

حاضرید ۳ تومن خرج تولد کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 84 پست

بچه ها من تو قرض و برهی نمیفتم والا سالهای پیش ۱۵ تومن خرج میکردم منتها دیدم واقعا اسرافه 

الانم تم تولد و بادکنک آرا و ... هست.

منتها سعی کردم تجملاتی نشه 

حالا که اینجا هستید بگید این پذیرایی چطوره تو فضای خارج از خونه در نظر داشته باشید

عصرونه

سالاد الویه و تکدانه ،کیک و پفیلا و پفک و...

دیگه چیزی اضافه نمیکنم.همین

نظدتونه؟

ما مذهبی هستیم کلا رقص و آهنگ و اینا نداریم. منم سالهای پیش بالا ۱۰ تومن خرجش میشد ولی امسال یه مدل ...

چ مدلی مد نطرتونه خرجش نشه؟ 

اومدین سوال پرسیدین با ۳ ت میشه تولد گرفت 

بعد خودتون ی مدلی مد نظرتونه و ب کاربرا هم نمیگید ک راهنماییتون کننن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که باید به زندگی کارگری ادامه بده و هزار تومن هزار تومن رو هم بذاره شمایی  ولی اینو بدون ...

خیلی معذرت میخوام که با حرفام باعث ناراحتی تون شدم

من الان با این سن یه کارآفرینم و برای ۵ نفر شغل ایجاد کردم

تجربم رو گفتم

ان شا الله موفق باشید

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
ما مذهبی هستیم کلا رقص و آهنگ و اینا نداریم. منم سالهای پیش بالا ۱۰ تومن خرجش میشد ولی امسال یه مدل ...

چجوری میشه یعنی بدون رقص و آهنگ که میشه یه مهمونی ساده تازه من طبقه بالامون اماده کرده بودم برا اینکه خودشون بسازن بیان پایین 😂 

چ مدلی مد نطرتونه خرجش نشه؟  اومدین سوال پرسیدین با ۳ ت میشه تولد گرفت  بعد خودتون ی مدل ...

من گفتم چطوری بگیرم؟؟ من فقط در مورد هزینه پرسیدم که جوابشم گرفتم.

ما کارگر نیستیم عزیزم! اتفاقا همسرم پست خوبی داره تو اداره ولی امسال قسطهامون بیشتر شده واقعا تجمل ...

ببخشید باید از لفظ کارمند استفاده میکردم

ولی الان درآمد یک کارگر از یک کارمند ببیشتره

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
خیلی معذرت میخوام که با حرفام باعث ناراحتی تون شدم من الان با این سن یه کارآفرینم و برای ۵ نفر شغل ...

تو هم سن منی

منم دفتر خودمو دارم و بدون اینکه خودم کار کنم دارم پول درمیارم

بیشتر از زندگی کارگری و بدبختانه اون ذهن ادمه که میتونه براش پول بسازه

با این طرز فکر و خساستت خیلی دراینده به مشکل میخوری مطمین باش !

ما پارسال واسه تولد دخترم خریدیم امسال گفته طلا میخوام براش النگو گرفتیم که تا تولدش گرون نشه

چه خوب.طلا پس انداز هم هست.مبارکش باشه🥰

پسرا دنبال طلا نیستن چشمشون فقط دنبال بازی و کامپیوتر و کنسوله🤦😄

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
چجوری میشه یعنی بدون رقص و آهنگ که میشه یه مهمونی ساده تازه من طبقه بالامون اماده کرده بودم برا اینک ...

ما همه مهمونی هامون از اون لحاظا ساده ست🤣🤣

رقص و آهنگ و... نداریم ولی شاید باورت نشه دخیلییییی فضای شادی داریم

تو هم سن منی منم دفتر خودمو دارم و بدون اینکه خودم کار کنم دارم پول درمیارم بیشتر از زندگی کارگری ...

ممنون از نظرتون

فکر کنم سوء تفاهم داره پیش میاد

من بحث نمیکنم هرجور راحتید زندگی خودتونه اختیارشو دارید

ممنون از نظرتون فکر کنم سوء تفاهم داره پیش میاد من بحث نمیکنم هرجور راحتید زندگی خودتونه اختیارشو ...

درستش هم همینه

شما تا یه جایی حق نظر دادن داری

ولی حق توهین نداری به زندگی بقیه

روز خوش

2810