2777
2789
عنوان

حاضرید ۳ تومن خرج تولد کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 84 پست
زیاده خیلی هم زیاده قرار باشه با حقوق کارمندی تو این وضع به جایی رسید باید خرج هایزیادی رو به حداقل ...

من که همیشه برام تولد گرفتن و خاطره خوبش باهام مونده تازه با اینکه وضع پدر و مادرم اون موقع نسبت به ما ضعیف تر بود ولی همیشه میگرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تومن پول شام شاید نشه مفصل بگیری نهایت پول کیک میوه اینا بشه اگه با چالش مالی مواجه هستی که خرج نکن سه تومن سه تومن هست به یه کیک اکتفا کن 

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
اره چرا که ولی مهمونی نگیر یه کیک خوشگل بگیر برید سه تایی آتلیه بعدم یه جشن سه نفره و یه کادو مناسب ...

بچه ها شلوغی دوست دارن ن عکس و کیک

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

با با درامد متوسط قراره ایکس باکس فکر کنم سی تومن بخریم جدا ازهزینه مهمونی بچه اس از کی هست میگه مامان تولدم کی میاد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
نه اصلا اینجوری دوست ندارم بچه م الان ذوق داره با فامیل و دوستاش باشه.سه نفره بهش خوش نمیگذره میشه ی ...

چند سالشه ؟ پسر من یکساله اش بود چون چیزی از مهمونی نمیدونست اینکارو کردیم ولی اگه بزرگه و دوست داره فرق داره خب که سه تومنم کمه من پارسال برا شوهرم تولد گرفتم بجز کادوش نزدیک ده تومن خرجم شد غذام یه مدل بود شیرینی و کیک و باند و رقص نورم اجاره کردم و یه دکور‌ تولد برام آماده کردن 

من ۵ تومن در نظر داشتم،و هزینه کادوش ۵ تومن میشد،گفتم یا کادو یا جشن،که کادورو انتخاب کرد،

من تولد دوسالگیش ۱۵ تومن خرج کردم فقط ۱۰ تومن کادوش شد

امسال قسط هامون زیاد شده گفتم ببینم اوکیه؟

خیلی خوبه پول بدن طرف ما اسباب بازی میارن 

خانواده خود منم اسباب بازی و لباس و این چیزا برا تولد میخرن

ولی اونا فقط پول میدن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
با با درامد متوسط قراره ایکس باکس فکر کنم سی تومن بخریم جدا ازهزینه مهمونی بچه اس از کی هست میگه مام ...

اره منم انشالله برای تولد پسرم پی اس ۵ میخریم ۳۰ تومنه🤦

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
نه اصلا اینجوری دوست ندارم بچه م الان ذوق داره با فامیل و دوستاش باشه.سه نفره بهش خوش نمیگذره میشه ی ...

ببین منم‌ بچگیام‌ تو دلم مونده برام تولد بگیرن‌

خودشون خونوادگی گرفتن 

ولی دوس داشتم ی بارم شده جشن با فامیل باشه 

ک هنوووووز تو دلم مووونده 

با اینکه برا خواهر برادر بزرگترم گرفته بودن

آره دیگه ۳ تومن ک پولی نیست تو این دوره زمونه☹️🥲

بله واقعا تولد های سال های پیشش خودم ۱۵ تومن ۵ تومن خرج میشد ولی امسال یجور دیگه مدنظرمه که اتفاقا بیشترم خوش میگذره بهش و مقرون به صرفه تره

سه تومن پول شام شاید نشه مفصل بگیری نهایت پول کیک میوه اینا بشه اگه با چالش مالی مواجه هستی که خرج ن ...

شام نیست عزیزم

نه چالش مالی هم ندارم.

سالهای پیش بالا ۱۰ تومن خرج میکروم به نظرم اسراف بود