تجربه نشون داده هر اسم دختری که به رای بذارید مورد پسند دوستان نیست بجز "پناه" و "دلوین" و "ماهلین"
اسم پسرم رادین و شاهان الان تو ذهنمه
بقیه اش دیگه مشمول بند "با احترام مورد پسند من نیست" میشه.
just_kidding#
من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای خداروشکر خوشت اومد خیلیا میگن نصفهس 🥺😍😍 ولی من ترجیح میدم بجای نیلا و نیلی و اینا که همه یه ...
به نظر من که خیلی لطیف و ادبیه
عزیزم ایشالا به زودی همونی میشه که دلت می خواد. امیدوار و مثبت باقی بمون. ایشالا روزای خوب در راهن!