اسمم خیلی قدیمیه خیلی اصن دوستش ندارم وافعا جایی میزم اعتماد به نفس گفتن اسمم رو ندارم مخصوصا الان ک همه اسما جدید شده خیلی معذبم ۲۵ سالمه از بچگی همین بوده اسمم چیز دیگ عم صدام نمیکردم ولی چون مذهبیه میگن باید ادله کامل داشته باشی تا عوض کنن چ ادله ای آخه وقتی معنی سنگینی داره تازه خوب بیان نمیشه خیلی بد میگن تا ناقص حتی و تازه امروز یه کلیپ دیدم تو ایستنا یه شعر زشت یه بلاگر۷ براش درست کرده بود انگار ک پیر زن ۸۰ سال۶ باشه تو فیلم و سریالام همش نقش کنیز و کلفته 😑😑😑😑بعد همینا نمیزارن عوضش کنم آخه من آدم مذهبی هم نیستم قیافه ام اصلا با اسمم از اینجا تا منهتن فاصله داره بخدا 🥲🥲 فقظ چون مامانم مذهبیه من باید لین اسمو تحمل کنم ؟ اگ عوض کردن چی بزارم لنطرتون؟یه اسم با وقار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر چی دوس داری ما یه فامیل داریم اسمش محمد بود عوض کرد .اون رو هم یه بار دادگاه رد کرد اصرار کرد بالاخره اسمشو عوض کرد . ولی چون همه ما اا عادت به محمد داریم اصلا تو دهنمون نمینمیچرخه. من که همش فراموش میکنم اسم جدیدش رو بگم