2777
2789
عنوان

میخام اسمم عوض کنم خیلی ناراحتم

4069 بازدید | 125 پست

اسمم خیلی قدیمیه خیلی ‌ اصن دوستش ندارم وافعا جایی میزم اعتماد به نفس گفتن اسمم رو ندارم مخصوصا الان ک همه اسما جدید شده خیلی معذبم ۲۵ سالمه از بچگی همین بوده اسمم چیز دیگ عم صدام نمیکردم ولی چون مذهبیه میگن باید ادله کامل داشته باشی تا عوض کنن چ ادله ای آخه وقتی معنی سنگینی داره تازه خوب بیان نمیشه خیلی بد میگن تا ناقص حتی و تازه امروز یه کلیپ دیدم تو ایستنا یه شعر زشت یه بلاگر۷ براش درست کرده بود انگار ک پیر زن ۸۰ سال۶ باشه تو فیلم و سریالام همش نقش کنیز و کلفته 😑😑😑😑بعد همینا نمیزارن عوضش کنم آخه من آدم مذهبی هم نیستم قیافه ام اصلا با اسمم از اینجا تا منهتن فاصله داره بخدا 🥲🥲 فقظ چون مامانم مذهبیه من باید لین اسمو تحمل کنم ؟ اگ عوض کردن چی بزارم لنطرتون؟یه اسم با وقار 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی دوس داری ما یه فامیل داریم اسمش محمد بود عوض کرد .اون رو هم یه بار دادگاه رد کرد اصرار  کرد بالاخره اسمشو عوض کرد . ولی چون همه ما اا عادت به محمد داریم اصلا تو دهنمون نمی‌نمیچرخه.  من که همش فراموش میکنم اسم جدیدش رو بگم